Bästa skönhetsprodukter för män 2022 – här är de nominerade!

bästa skönhetsprodukter för män 2022

Den 6 april är det dags för Sveriges viktigaste tävling för skönhetsbranschen, Swedish Beauty Awards. Här tar vi fram nomineringarna till bästa skönhetsprodukter för män 2022 i olika kategorier.

Hudvård och parfymer är två områden som växt explosionsartat de senaste åren och enligt studier förväntas skönhetsprodukter för män bara bli populärare de närmaste åren. Därför kan det vara intressant att ta en närmare titt på vad branschexperter utnämner som de bästa produkterna inom området just nu.

Bästa skönhetsprodukter för män 2022

Swedish Beauty Awards utses vinnare i tre renodlade manliga kategorier, där fokuset är främst på dofter och hudvård. Men det kan också vara intressant att ta en titt på unisexprodukter, alltså skönhetsprodukter som kan användas både av kvinnor och män. Det gör vi i samband med att vi redogör för vinnarna lite senare.

Här är de nominerade till bästa skönhetsprodukter för män 2022:

Årets bästa herrdoft över 700 kr

bästa skönhetsprodukter för män 2022

Årets bästa herrdoft under 700 kr

bästa billiga parfym herr 2022

Årets bästa herrprodukt 2022

bästa hudvårdsprodukter för män 2022

Övriga tävlingar bland bästa skönhetsprodukter för män 2022

Det finns många olika tävlingar bland bästa skönhetsprodukter för män och kvinnor. Swedish Beauty Awards är största tävlingen i Sverige, men på måndag den 21 mars är det återigen dags även för en av de mest anrika av tävlingar bland parfymer – FiFi Awards. Det är en tävling som anordnas av Fragrance Foundation och den äger alltid rum på National Fragrance Day.

När vi går tillbaka i historien ser vi många klassiska herrparfymer bland vinnarna. Detta är en tävling som ägt rum i New York ända sedan 1973, så historia finns det minsann. Vi kommer att bevaka även detta evenemang och även ta er med på en återblick bland klassiska herrparfymer i historien.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *