Nu finns en ny textilvårdsguide online – allt du behöver veta om klädvård!

bästa textilvårdsguide online

En av de stora trenderna inom modebranschen just nu är hållbarhet. Till detta hör också att vi satsar alltmer på miljövänliga och kvalitet gällande våra kläder. När vi köper kläder av hög kvalitet behövs också bra klädvård. Nu har svenska Steamery lanserat det som måste vara bästa textilvårdsguide online.

Då det gäller klädvård har mycket hänt under de senaste åren. I fronten av denna utveckling står ett svenskt företag som lanserat mängder av intressanta nyheter gällande klädvårdsprodukter. Hit hör allt från steamers till noppborttagare samt avancerade tvättmedel. Med andra ord är klädvård något som Steamery kan. Därför är det inte så överraskande att de nu också satsat på en av de mest kompletta textilvårdsguiderna online.

Bästa textilvårdsguide online

bästa tips för textilvård på nätet

På denna sida har Steamery samlat allt du behöver veta om textilvård, från skonsamma tvättekniker till fläckborttagning och lagning. Detta är kunskaper som alla män som bryr sig om sina kläder behöver känna till.

Om du någonsom funderat över hur du sorterar din tvätt på bästa sätt eller om det finns något bra sätt att rädda en tröja som krympt i tvätten – då är detta guiden för dig.

Ett av våra största intressen är att se till att våra kläder håller längre. Här hittar du tips och knep även gällande detta område. Det finns tips och knep om allt från steaming och noppborttagning till lagning och hur du tvättar dina kläder så skonsamt som möjligt.

Dags att damma av kunskaperna

Textilvård är i sig inget nytt, för bara två generationers sedan visste alla hur man tog hand om sina kläder. Men bland yngre generationer är detta en kunskap som alltmer glömts bort. Kanske är det delvis på grund av det slit-och-släng mode som som varit dominerande i flera decennier.

Nu när vi äntligen kommit till ett läge när kvalitetsplagg är populära igen är det dags att damma av kunskaperna. Steamery vill dra sitt strå till stacken genom att att skapa innovativa textilvårdsprodukter samt lära ut och inspirera människor till att ta bättre hand om sina kläder och göra textilvård till en naturlig daglig rutin.

Att sträva mot en slow fashion-livsstil innebär inte bara att handla mindre och köpa mer hållbara kläder. Vi måste också lära oss att ta hand om plaggen som redan hänger i garderoben så att de håller längre.

Utforska klädvårdsguiden här och lär dig allt du behöver veta om klädvård.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *