Benjamin Barber Black Oak – manlig blandning av tobak, ek och läder

benjamin barber black oak

Benjamin Barber Black Oak måste vara en av de bästa dofter vi någonsin prövat på när det gäller kropps- och skäggvård. Åtminstone är detta den klart bästa bodylotion vi någonsin prövat på om man tänker på dess egenskaper och framförallt doften.

Engelska Benjamin Barber startade med ett fåtal produkter inom rakning och idag erbjuder varumärket allt från säkerhetshyvlar och skäggoljor till exklusiva rakset.

Serien Black Oak har en manlig blandning av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare toner av sandelträ och cederträ. En härlig doftcocktail som gör att man känner sig mer manlig än någonsin när man använder produkter från denna serie. Det är faktiskt så att vi undviker att använda parfymer efter att vi smörjt på produkter ur denna serie för att inte ta bort doftegenskaperna.

Det är verkligen synd att det inte verkar finnas några parfymer eller deodoranter under denna serie ännu i dagens läge.

benjamin barber black oak body lotion

Bodylotion från serien Benjamin Barber Black Oak som är en fyllig och krämig bodylotion som passar även de mest torra av hudtyper. Den finns i två storlekar, en större modell på 250 ml och en mindre på 20 ml som är perfekt att plocka med sig till gymmet eller weekendresan.

skäggvårdskit benjamin barber

2015 var något av skäggets år. Skäggvårdsprodukter som skäggolja och skäggschampo var speciellt populära bland männen. Personer med skägg kan uppleva besvär med till exempel klåda eller torr och irriterad hud. Har man precis börjat med skägg så kan huden reagera på olika sätt, och det kan vara svårt för ovana skäggbärare att veta vad man kan göra åt en svampig känsla eller torra skäggstrån.

För de som önskar en bättre skägghälsa finns bland annat detta skäggvårdskit i serien Black Oak från Benjamin Barber.

lyxigt rakset benjamin barber

Ett lyxigt rakset från Benjamin Barber i guldfärgad krom.

Join the Conversation

1 Comments

  1. says: Mike the bike

    Håller fullständigt med. Jag saknar en deodorant i serien. Body lotionen doftsr fantastiskt utan att bli för påträngande. De kvinnliga kollegorna reagerar på den och säger ”men gud vad gott du luktar. Vad har du för parfym?”

    Det är ett rätt bra betyg i min värld.

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *