Bioaktuella filmer direkt till hemmasoffan

bioaktuella filmer maj 2020

Vi fortsätter på temat film detta veckoslut och delar med oss av ett nytt tips för alla filmälskare. Igår var temat filmklassiker, idag blir det bioaktuella filmer.

På grund av rådande omständigheter erbjuder nämligen SF Anytime i samarbete med ett antal filmbolag möjligheten att se filmer som annars skulle ha gått på bio just nu.

Dessa filmer kan du nu streama direkt från TV-soffan. Det är filmbolagen som bestämmer vilka villkor som gäller och du kan se vad som gäller när du går in på respektive film.

Var hittar du bioaktuella filmer?

De filmer som är aktuella att hyra ser du under kategorin ”Bioaktuella filmer” och i menyn ”Kommande” finns de filmer som kommer att kunna streama på SF Anytime den närmaste tiden.

Priserna på de bioaktuella filmerna är aningen högre än på andra hyrfilmer som finns hos SF Anytime. Det beror på att filmerna är dyrare att ta in. Men samtidigt blir det ju oftast betydligt billigare per person eftersom vi ju ofta är flera som ser på samma film i hemmamiljö.

De bioaktuella hyrfilmerna har samma villkor som vanlig hyrfilm du hittar hos SF Anytime. Det innebär att den finns tillgänglig 48 timmar från hyrtillfället. Om en bioaktuell film finns att köpas behåller du såklart filmen.

Sevärda bioaktuella filmer just nu

Det är mycket som händer just nu och fler filmer kan med kort varsel dyka upp som kommande. Som filmälskare kan det därför vara en bra idé att med jämna mellanrum kolla in utbudet hos SF Anytime och deras bioaktuella filmer eftersom den uppdateras fortlöpande.

Här tipsar vi om två bioaktuella filmer just nu:

Emma

emma film jane austen 2020

Filmen Emma som kom ut i februari i år är baserad på Jane Austens klassiska roman Emma från 1816. Den handlar i korthet om faran med att missförstå romanser. Som i sina andra romaner utforskar Austen förnäma kvinnors bekymmer och svårigheter i georgianska England. Hon skapar även en livlig restaurationskomedi bland sina karaktärer.

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik – men samtidigt rastlös kvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket.

I denna satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken.

The Trip To Greece

trip to greece film maj 2020

The Trip To Greece är en alldeles ny film som hade premiär på fredag och har hela 7.6 i betyg på IMDB (ja, det är väldigt bra för en komedi). Här ger sig Steve Coogan och Rob Brydon ut på den sista resan.

Denna gång äter de sig genom den grekiska övärlden, med Odysseus som ödesmättad förebild och Michael Caine som ständigt närvarande skyddsängel. Precis lika medelålderskrisigt, tramsigt och ljuvligt som vi vant oss vid med dessa två herrar i farten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *