Black Week deals på hotell 2022

bästa black weekend erbjudande 2020 hotell

Black Week-deals på hotell – finns det? Ja, det är inte enbart på elektronik, kläder och andra prylar där du hittar bra erbjudanden under Black Week. Även på hotellnätter får du nu riktigt bra deals om du är ute i god tid.

För att ge lite glädje åt det som är kvar av året belönar Hotels.com sina kunder med exklusiva Black Week-erbjudanden för hotellnätter. Om du är i desperat behov av ett miljöombyte finns nu ett perfekt tillfälle att komma iväg till reducerat pris!

Årets bästa Black Week deals på hotell

Här är några av årets bästa Black Week-erbjudanden i Sverige. Du hittar hela listan på hotell här

bästa black weekend erbjudande 2020 hotell

 Hotel J, Nacka, -50 % 

På en av Stockholms mest natursköna platser hittar du Hotel J, en lättillgänglig oas mitt emellan storstad och skärgård. Här bor du i ljus och luftig skandinavisk stil med en fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp. 

bästa black weekend erbjudande hotellnätter 2020

 Stallmästaregården Hotel, Stockholm, -50 % 

Stallmästaregården är ett intimt boutiquehotell och värdshus, beläget strax intill Kungliga Hagaparken, Brunnsviken och Solna. Hotellet som öppnade år 2000 omges av en lugn och rogivande miljö med storslagen natur samtidigt som stadens puls ligger bara ett kort promenadavstånd härifrån.

bästa black weekend deals hotellnätter 2020

 Hotel Lorensberg, Göteborg, -30 %

Ett personligt hotell mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde. Hotellet ligger i ett lugnt område mellan Götaplatsen och Scandinavium, nära otaliga restauranger och butiker.

bästa black weekend erbjudanden 2020 hotell

 Best Western Plus Grand Hotel, Halmstad, -30 %

Detta anrika och familjära hotell är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar.

bästa black weekend erbjudanden på hotell 2020

MJ’s, Malmö, -20 %

Detta färgstarka och unika boutiquehotell är en urban oas mitt i Malmö vid Lilla Torg. MJ’s är inte som alla andra hotell – här andas både nytänkande och hemmakänsla. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *