Black Week för män 2023: Årets längsta rea

För de som tröttnat på alla mail om Black Week redan innan den börjat så kommer här räddningen: den kompletta guiden till årets bästa reor för män under Black Week 2023. Häng med oss när vi plockar russinen ur kakan. För även en gentleman gillar att göra en bra affär, eller hur?

Från en blygsam start för ca 10 år sedan har Black Friday-reorna snabbt slagit rot i Sverige. Sedan kom Cyber Monday, vilket tillsammans blev Black Weekend. Black Weekend förlängdes till Black Week, och nu har det börjat talas om Black Month. Och så Singles Day förstås – den kinesiska traditionen som råkar ligga bara någon vecka innan Black Week. Rörigt? Jajamen.

Den här guiden uppdateras löpande så sätt ett bokmärke och återkom då och då för att hitta det senaste uppdateringarna.

När är Black Week 2023?

Black Week är per definition veckan som innehåller Black Friday. Det faktiska datumet för Black Friday ändras från år till år, men det är alltid fredagen efter Thanksgiving. 2023 infaller Black Friday den 24 november.

Black Week 2023 i Sverige varar därför från måndag 20 november till Cyber Monday 27 november.

Herrkläder

Black Week för män - ett bra tillfälle att handla herrkläder

Black Week är ett utmärkt tillfälle att handla herrkläder för män ur höst / vinter-kollektionen. Räkna med minst 30% rea på årets höst/vinter-kollektion, och mer på äldre plagg. Här är årets bästa reor och några tips på vad du ska leta efter.

  • Cavour: 30% på klassiskt herrmode – ytterplagg, kostymer, skjortor mm. Bra för dig som gillar klassiskt herrmode i italien skil och med hög kvalitet på materialen. Utnärkt för t.ex. kostymer.
  • Care of Carl: Upp till 30% på ett stort sortiment av högkvalitativa premium-märken. Perfekt tillfälle att fylla garderoben med t.ex. italienska premium-märken som Tod’s, Boglioli, Mazzarelli, Zanone, L.B.M. 1911, Zegna, mfl.
  • Johnells: 30%-50% på klassiska herrmodemärken som Morris, HUGO BOSS, Gant, mfl. Bra för ytterplagg och stickade basplagg.
  • Gant: 30% på allt (gäller bara på Black Friday) – ofta utmärkt för t.ex. underkläder och stickade basplagg.
  • Eton Shirts: Upp till 50% (förtur med koden BLACKFRIDAY). Naturligtvis ett fantastiskt ställe att plocka hem skjortor och overshirts av bra kvalitet.
  • Mr Porter: Upp till 70% på internationellt herrmode. Missa inte de fina basplaggen från egna varumärket Mr P.
  • John Henric: Upp till 60% på redan billiga plagg. Här hittar man t.ex. tröjor i merinoull och pima-bomull för oslagbara 300-400 kr.
  • Boozt: Extra 5% (att lägga till de redan låga priserna) på klassiska herrmärken som Gant, Lacoste, Ralph Lauren, Levi’s mfl.

Accessoarer

Även inom accessoarer som klockor och väskor finns många fina fynd att göra, särskilt eftersom många av produkterna är väldigt tidlösa och kan ägas under många år framöver.

Parfymer, hårvård och hudvård

Black week är för män den perfekta rean precis i starten på julhandeln, när butikerna är fyllda till bredden med hudvård, hårvård, parfymer och andra skönhetsprodukter för män. Här finns många butiker på nätet med liknande sortiment och det lönar sig att shoppa runt.

  • Lyko: Upp till 25% på bl.a. klassiska herrparfymer från HUGO Boss, Ralph Lauren, Versace mfl.
  • Åhlens: 30% på parfymer, hårvård mm under olika delar av Black Week. Här finns även exklusiva märken som Acqua di Parma, Byredo och Tom Ford, där 30% kan innebära en avsevärd rabatt.
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *