Bästa Singles Day-erbjudanden för män

bästa singles day erbjudanden för män 2020

Idag är det Singles Day, en dag som alltid infaller den 11 november. Singles Day kommer från Kina och började som en festivaldag för att fira det faktum att man är singel. Numera är denna festivaldag världens största shoppingdag. Här har vi samlat några av de bästa Singles Day erbjudanden för män 2020.

Det var kinesiska studenter vid Nanjing University i östra Kina som år 1993 började fira dagen. Det spreds sedan till andra universitet runtom i landet. Dagens syfte var för att fira singelskap, men sedermera blev det också en dag med anordnade ”blind-date-parties”. I Kina är det också en populär dag att gifta sig på.

Datumet består av fyra ”singelsiffror” – 11/11. På svenska kallas Singles Day för Singlarnas dag eller Alla singlars dag som en motsvarighet till Alla hjärtans dag.

Bästa Singles Day erbjudanden online

Singles Day är alltså samtidigt världens enskilt största shoppingdag. Det märks inte minst i alla webbshoppar som numera erbjuder mängder av rabatterade varor online.

Här har vi plockat fram några webbshoppar med bästa Singles Day erbjudanden för män 2020.

Cervera – Rabatt på hela sortimentet!

ölbryggningsset för ipa singles day 2020

Hos Cervera är alla produkter på rabatt denna Singles Day! Här finns bland annat detta unika ölbryggningskit för India Pale Ale från Det Lilla Köksbryggeriet. Detta är ett komplett hembryggningskit som innehåller allt du behöver för att brygga egen öl.

En sats ger dig ungefär 4 liter IPA (cirka 12 stycken 33 cl flaskor). Ölbryggningen kräver inga stora ytor utan är anpassad för vanliga kök. Total tid för att brygga öl är 2-3 timmar och sen ska ölen jäsa i 4 veckor. Bra att ha hemma är en 5-liters kastrull, tratt, visp, en slev och tomflaskor.

Kolla även in övriga högkvalitativa köksvaror som finns hos Cervera just nu. Nyligen lanserade Cervera också sin vintageavdelning – något som även det är värt ett besök.

Klockia – Smartwatch från Fossil

bästa singles day erbjudande för män 2020

Har du längtat efter att skaffa en Smartwatch av hög kvalitet? Nu finns ett perfekt tillfälle när du hittar denna klocka från Fossil hos Klockia med en rabatt på hela 1000 kronor.

Webhallen – Rea på hemelektronik

bästa gamingskärm 2020

Speciellt nu när Playstation 5 lanseras är det många som söker efter gamingskärmar. Hos Webhallen hittar du detta och mycket mer. Ett perfekt tillfälle att hitta hemelektronik till kraftigt reducerade priser under den specialavdelning som Webhallen gjort upp speciellt till denna dag!

Cdon.se – Fantastisk avdelning för Singles Day

bästa billiga spinningcykel 2020

I dagens läge är det många som söker efter träningsutrustning till hemmet. Det är förståeligt med tanke på risken med att bege sig till gymmet i pandemitider.

Här är en av de bästa deals som finns gällande träningsutrustning för tillfället. Redan tidigare har spinningcykeln Abilica Racer CG utsetts till bästa budgetalternativet. Nu på Singles Day har den ytterligare rabatterat pris!

Hos cdon.se finns ytterligare mängder av erbjudanden under Singles Day, på allt från hemelektronik till spel och parfymer.

Asos – 20% på allt mellan kl. 19-21

asos singles day erbjudande 2020

Det är förvånansvärt få herrmodesajter som gått med i Singles Day-kampanjer detta år. För den som vill ha moderiktiga plagg för vintern 2020 kan vi tipsa om Asos som denna Singles Day har -20% på hela sortimentet mellan kl. 19-21 på kvällen. Promo Code är ILOVEASOS och du hittar Singles Day utbudet på denna länk.

Det handlar alltså endast om två timmar som du har möjlighet att nappa på erbjudandet. En riktigt bra chans att göra fynd på redan billiga kläder på nätet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *