Fynda hotellnätter för 2021 hos Hotels.com Black Weekend

bästa black weekend erbjudande 2020 hotell

För att ge lite glädje åt det som är kvar av 2020 belönar Hotels.com® sina kunder med exklusiva Black Weekend erbjudanden för hotellnätter under 2021. Om du är i desperat behov av ett miljöombyte finns nu ett perfekt tillfälle att komma iväg till reducerat pris!

Det är inte enbart på elektronik, kläder och andra prylar där du hittar bra erbjudanden under Black Weekend 2020. Även på hotellnätter får du nu riktigt bra deals om du är ute i god tid.

Spara upp till 50% på hotell

Du kommer att kunna spara upp till 50 % på utvalda hotell som bokas innan till 1 december för vistelser fram till 12 september 2021. Som en del av Black Friday-kampanjen erbjuder Hotels.com dessutom ytterligare 5 % rabatt på vistelser* och möjligheten att samla in stämplar med Hotels.com. 

Vi vet att 2020 har varit ett år utan resor, men vi vill belöna våra kunder för deras tålamod genom att lansera några spännande erbjudanden för 2021. Vad väntar du på – låt oss hämnas på 2020, säger Emma Tagg Senior Global Brand Communications Manager på Hotels.com.

Bästa Black Weekend deals på hotell 2020

Här är några av de bästa Black Friday-erbjudanden i Sverige. Du hittar hela listan på hotell här

bästa black weekend erbjudande 2020 hotell

 Hotel J, Nacka, -50 % 

På en av Stockholms mest natursköna platser hittar du Hotel J, en lättillgänglig oas mitt emellan storstad och skärgård. Här bor du i ljus och luftig skandinavisk stil med en fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp. 

bästa black weekend erbjudande hotellnätter 2020

 Stallmästaregården Hotel, Stockholm, -50 % 

Stallmästaregården är ett intimt boutiquehotell och värdshus, beläget strax intill Kungliga Hagaparken, Brunnsviken och Solna. Hotellet som öppnade år 2000 omges av en lugn och rogivande miljö med storslagen natur samtidigt som stadens puls ligger bara ett kort promenadavstånd härifrån.

bästa black weekend deals hotellnätter 2020

 Hotel Lorensberg, Göteborg, -30 %

Ett personligt hotell mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde. Hotellet ligger i ett lugnt område mellan Götaplatsen och Scandinavium, nära otaliga restauranger och butiker.

bästa black weekend erbjudanden 2020 hotell

 Best Western Plus Grand Hotel, Halmstad, -30 %

Detta anrika och familjära hotell är beläget i vackra Östra förstaden med behagligt promenadavstånd in till Halmstads mest centrala delar.

bästa black weekend erbjudanden på hotell 2020

MJ’s, Malmö, -20 %

Detta färgstarka och unika boutiquehotell är en urban oas mitt i Malmö vid Lilla Torg. MJ’s är inte som alla andra hotell – här andas både nytänkande och hemmakänsla. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.