BOSS Performance herrkollektion hösten/vintern 2021

minimalistiskt mode 2022

Lanseringen av BOSS Performance hösten/vintern 2021 ger den moderna stilen helt nya funktioner. Den nya herrkollektionen är redo att reagera på vad dagen än medför och är utformade för livsstilar som kräver kläder som presterar.

En av de hetaste bland trender inom herrmode hösten och vintern 2021 är funktionella kläder. Vi ser allt fler klassiska herrplagg som längre rockar och kostymer i funktionstyger. Dessa har traditionellt sett funnits i regnkläder och andra funktionsplagg, men nu samarbetar många över gränserna för att ta fram nya plagg.

BOSS herrmode höst/vinter 2021

BOSS är ett märke som en längre tid legat i framkant för att ta fram nya innovativa plagg. Det märks även i BOSS kollektion Performance där stiliga funktionsplagg är i fokus. Klassiska herrplagg i tekniska tyger som är anpassade för ett aktivt liv.

boss herrmode höst vinter 2021

Multifunktionella mönster, tekniska tyger och uppfinningsrika detaljer öppnar nya möjligheter för mannen på språng. BOSS klassiska kostymer är tillverkade av fyrvägsstretchmaterial som smidigt följer kroppens rörelser.

BOSS Performance herrkollektion höst vinter 2021

De skräddarsydda skjortor är gjorda av andningsbara och stretchiga material som erbjuder termisk reglering året runt. Samtidigt har ytterkläderna tre lager av vattenavvisande tyg med ett vindtätt membran för att skydda mot väder och vind.

funktionsmaterial klassiskt herrmode höst vinter 2021

Många av jackorna är 3-i-1, innehållande löstagbara inre lager som kan bäras tillsammans eller separat för att anpassa sig till förändrande miljöer.

stiltips för män hösten vintern 2021

Varje detalj har beaktats i plaggen. Kostymjackorna har andningsbart stretchfoder och säkra innerfickor för att förvara öronsnäckor. En lätt rock kan packas ihop och för en enkel skötsel är det skräddade maskintvättbart, veckresistent och tillverkat av snabbtorkande material.

Den nya kampanjfilmen för BOSS Performance

Kampanjfilmen fångar två huvudpersoner som bär den nya kollektionen när de springer, hoppar och tar sig igenom den ikoniska omgivningen i London Barbican.

stilinspiration för män höst vinter 2021

Medan plaggen pressas till det yttersta behåller de ett perfekt sammansatt utseende tack vare nya funktioner som säkerställer stil och komfort som aldrig äventyras.

klassiskt herrmode funktionstyger höst vinter 2021
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *