BOSS vår/sommar 2022 – Se bilder och video från den kändistäta visningen i Dubai!

färgtrender herrmode vår sommar 2022

Efter lanseringen som slog alla rekord med en all-star-kampanj och ny branding, fortsatte BOSS sin nya resa genom att stå värd för ett spektakulärt evenemang i öknen, under stjärnorna i Dubai igår kväll. I Dubai Desert Conservation Reserve lanserades en film som presenterade BOSS nya kollektion, tillgänglig för köp redan nu. Här presenterar vi BOSS herrmode vår/sommar 2022 och gör en närmare analys av kollektionen.

Filmen utspelar sig i en dramatisk miljö som fångat en fantastisk soluppgång och solnedgång i öknen. Utvalda gäster som Ashley Park, känd från Emily in Paris, artisten Teyana Taylor, skådespelaren Patrick Schwarzenegger och modellen Taylor Hill, anlände i skymningen på sanddynerna, innan de begav sig till lägret för att uppleva den elektriska presentationen av BOSS nya kollektion för att sedan fortsätta firandet långt in på natten. 

BOSS herrmode vår/sommar 2022

boss herrmode vår sommar 2022

Vår/sommar 2022-kollektionen är den första som släppts sedan varumärket BOSS stora uppdatering tidigare i januari. Kollektionen presenterades under eventet och skriver om varumärkets koder med en djärv och ny dynamisk designriktning där varumärkets nya signaturfärger av svart, vitt och kamel visar den nya avslappnade och sportiga looken som nu är BOSS.

Kollektionen finns tillgänglig att köpa direkt online och i BOSS-butiker globalt. För att rida på vågen från energin i den senaste kampanjen, bjöd BOSS in en rad stjärnor till eventet och lyfte fram de som, liksom BOSS, väljer att skapa sina egna regler.

boss mode vår sommar 2022

#BeYourOwnBOSS-kampanjens stjärnor Matteo BerretiniKhaby Lame och Alicia Smith var inte bara närvarande vid evenemanget, utan gjorde också sitt andra framträdande med BOSS som modeller i filmen.

Både modeller i filmen och närvarande vid eventet var den banbrytande modellen Precious Lee, den amerikanska artisten Teyana Taylor, den brittiska skådespelaren Lucien Laviscount och den amerikanska modellen Taylor Hill

boss herrmode våren sommaren 2022

Madeline Stuart, den första professionella modellen med Downs syndrom medverkade också i filmen och deltog på eventet i Dubai. Fler medverkande under eventet var den amerikanske paralympiska sprintlöparen och guldmedaljören Nick Mayhugh, olympiska mästaren Mutaz Essa Barshim och amerikanska Paralympiska idrottare Trenten Merill.

boss mode kampanj vår sommar 2022

Den italienska skådespelaren Michele Morrone, den Emily in Paris skådespelaren Ashley Park och amerikanske skådespelaren Patrick Schwarzenegger deltog också under eventet. Festen på sanddynerna ledde till ett enormt digitalt buzz runt om i världen, där de närvarande delade sina upplevelser i sociala medier.

I publiken deltog stora influencers som Naomi Watanabe, Nic Kaufmann, Younes Zarou, Wisdom Kaye, Zack Lugo, Rakhim Abramov och Karen Wasen Bakhazi – samtliga iklädda BOSS nya kollektion. Eventet i öknen bjöd på DJ framträdanden, luftballonger brandade med nya BOSS loggan, eldshow och fantastiska vyer över öknen.

Se lanseringsvideon från evenemanget här:

Nyckelplagg för män i BOSS kollektion våren och sommaren 2022

BOSS herrmode vår/sommar 2022

Vad tar vi med oss av den herrmodekollektion som BOSS presenterar för våren och sommaren 2022? Som vi nämnt tidigare i våra modeguide är det mycket jordiga färger på tapeten denna vår och sommar. Det visas med all önskad tydlighet även i BOSS kollektion.

Kamelfärgat och beige i olika nyanser är framträdande färgtrender 2022. För dig som är nyfiken på de exakta färgnyanserna i kollektionen har vi gjort en närmare analys. Här märks både sobra sandfärger och gammaldags beige nyanser. Vi gillar också nyansen av beige som gränsar mot terrakotta.

färgtrender herrmode vår sommar 2022
#A79081
trendfärger mode vår sommar 2022
#C39675
trender färger mode vår sommar 2022
#DE9295
modefärger kläder vår sommar 2022
#E1DBCF
färgtrender herrmode vår sommar 2022
#BC7942
#C3A17B

Bland nyckelplaggen i kollektionen märks bland annat dubbelknäppta kavajer i flexibelt som ger bekvämlighet i rörelse. Denna är skräddarsydd till en definierad passform och har en signaturnål i reversen.

Även byxorna till kostymerna är elastiska och kan justeras med en dragsko i midjan. En av årets största trender är dressade plagg i flexibla tyger och det är något som märkts tydligt i BOSS kollektion.

Pikéer med öppen krage är även ett av nyckelplaggen för våren och sommaren 2022. I BOSS kollektion märks en stilfull variant av piké med öppen krage i läcker senapsgul färg.

Ett av de hetaste tipsen för våren och sommarens herrmode är även dubbelknäppta kavajer i vitt. Det är ett plagg som är framträdande hos flera kollektioner denna säsong och hos BOSS hittar du både en helvit kostym där kavajen har dubbelknäppning samt en linnekavaj i naturvitt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *