BOSS x Justin Teodoro – en kollektion som utstrålar optimism och glädje till julen 2020

boss mode för män vintern 2020

Fantasin är i fokus i årets julkollektion från BOSS i ett samarbete med New York baserade illustratören Justin Teodoro som skapat en lekfull och färgstark vision av julen.

Kollektionen innehåller två specifika motiv, ett rosa hjärta och en blå stjärna, som symboliserar kärlek och drömmar i BOSS exklusiva kapselkollektion för kvinnor och män.

boss Justin theodoro kollektion

Justin Teodoros hjärtan och stjärnor i starkt rosa och levande blått är genomgående i kollektionen i kontrast till klassisk svart och vintervitt.

boss sneakers online

Avslappnade och bekväma plagg som t-shirts, tröjor och sneakers återfinns i kollektionen tillsammans med skräddade plagg som skjortor, kjolar och kostymer, perfekt för julens festligheter.

boss nya kollektion vintern 2020

Kollektionen finns tillgänglig online från och med idag 13.11.2020.

BOSS herrmode kollektioner för vintern 2020

BOSS har satsat hårt på sina herrmodekollektioner detta år trots utmanande tider. Här märks bland annat samarbetet med Anthony Joshua och Liam Payne, men även flera andra kollektioner som lanserats under året.

boss Anthony Joshua kollektion

Det är märkbart att fler plagg för hemmabruk även smugit sig in hos klädjätten under detta år. Men sin vana trogen erbjuder BOSS ett stort utbud av skräddade plagg.

BOSS ligger i framkant då det gäller resekollektioner och har under de senaste åren lanserat kostymer i flexibla tyger. Den som vill hålla sig uppdaterad om den senaste utvecklingen gällande mode för män rekommenderas att med jämna mellanrum besöka BOSS hemsida.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *