BOSS släpper kapselkollektion med boxaren Anthony Joshua

boss Anthony Joshua kollektion höst vinter 2020

Nu presenterar BOSS den exklusiva kollektionen BOSS x AJBXNG. Detta är en kapselkollektion som BOSS skapat i samarbete med boxaren Anthony Joshua för höst- och vintermodet 2020.

Kollektionen består av tio produkter som kombinerar varumärkets eleganta estetik och Anthony Joshuas önskan att inkludera ”färgen som representerar en vinst”. 

boss anthony joshua capsule collection 2020

BOSS samarbete med framstående idrottsprofiler

BOSS har en historia av samarbete med många framstående idrottsprofiler och är också märket bakom kostymer och reseplagg för flera av europeiska toppklubbar inom fotbollen.

Här märks bland annat Bayern München, Real Madrid, Inter Milan, Paris Saint-Germain och Tottenham Hotspur. Samarbetskollektionerna för idrottare hittar du under en speciell samlingssida här.

mode för män höst vinter 2020 boss kollektion

Bland individuella idrottare samarbetar BOSS bland annat med Henrik Stenson inom golf och Lucas Di Grassi inom Formula 1. Detta genom att ta fram premiumkollektioner utformade för de individuella behov som finns inom olika idrottsformer samt för representation utanför idrottsscenen.

BOSS är även ett av de märken som ligger i framkant då det gäller att utveckla nya exklusiva reseplagg inom herrmodet.

BOSS x AJBXNG – kollektion med bekväm lyx

Kollektionen BOSS x AJBXNG består av lediga, men samtidigt lyxiga plagg för höstens mode för män. Bekvämt mode är en av årets stora trender inom herrmode och här är ytterligare ett bevis hur många toppmärken jobbat för att få fram exklusiva plagg inom detta segment.

boss samarbete Anthony Joshua mode för män 2020

T-shirts, sweatshirts, byxor i jersey, stickat samt en hoodie är plagg som återfinns i kollektionen där samtliga produkter har en vävd etikett innehållande motiverande citat från Anthony Joshua, ”One more hour, one more day. Never let success get to your head, or failure to your heart.” 

boss höstmode 2020

Färgskalan består av midnattsblått med BOSS ikoniska logo i guld. Passformen hos t-shirts och tröjor är i en något ledigare stil, medan de stickade plaggen samt jerseybyxorna har en mer åtsittande och strömlinjeformad silhuett.

Du hittar kollektionen BOSS x AJBXNG här.

mode för män höst vinter 2020
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *