BOSS lanserar golfkollektion inför firandet av The Open 150 år

boss x open ny golfkollektion sommar 2022

BOSS lanserar golfkollektion BOSS x The Open inför firandet av The Open 150 år. Kollektionen lanserades under en kändisturnering där namn som ScHoolboy Q, Ross Butler, Alvaro Morte, Naomi Watanabe och Kathryn Newton deltog.

Kollektionen sätter en ny uppsvingad prägel på golfprestandan och innehåller ett nytt 150-års motiv för att fira tävlingens historiska jubileum. Kollektionen finns nu tillgänglig online och i utvalda butiker. Under den 150:e upplagan av tävlingen kommer idrottare som Patrick Cantlay, Thomas Detry, Matthias Schwab, och svenska Henrik Stenson bära varumärkets Premium Golf Kollektion. 

Stjärnfylld BOSS-kollektion

Förra veckan bjöd BOSS in 60 idrottare, kändisar, influencers och journalister för att spendera dagen på St Andrews – platsen där den 150:e upplagan av ”The Open” kommer att hållas senare i sommar.

Kändisar som rapparen ScHoolboy Q, skådespelerskan Kathryn Newton, 13 Reasons Why skådespelaren Ross Butler, Alex Pettyfer, Casa de Papel skådespelaren Alvaro Morte, Lucien Laviscount, Harry Potter skådespelarna James och Oliver Phelps, Naomi Watanabe, Naphat Siangsomboon, och Blake Gray var några av de inbjudna.

Även sportstjärnor som den australienska freerunner löparen Dominic Di Tommaso, den tidigare rugbyspelaren Thom Evans och den italienska Paralympikern Veronica Yoko Pleban närvarade. Andra talanger på plats inkluderade modellen Jordan Barett och Noah Beck och Nic Kaufmann. 

Anrik golfbana

Eventet inleddes med en frukostbjudning på The Old Course Hotel, som ligger precis intill fairway vid hål 17 på den välkända golfbanan. De inbjudna erbjöds sedan en träningsupplevelse med den tidigare Open mästaren Sandy Lyle, vilket sedan följdes av en lunch på den exklusiva medlemsklubben Forgan House. 

Under eftermiddagen fick de inbjudna delta i olika och dagen avslutades med en privat middag på Rusacks Hotel, vilket slutligen avslutades med en prisceremoni för att prisa de bästa deltagarna under dagens utmaningar. 

Syftet med dagen var att hylla den långa relationen mellan R&A och dess sjätte år som officiell partner för tävlingen. Som en del av BOSS samarbete med UNICEF,  samlade man under eventet in pengar för att hjälpa utsatta barn världen över. 

Eventet var en viktig markör för BOSS, då de fortsätter sin resa mot att kvalificeras som ett top 100 varumärke. Detta följt av företagets CLAIM 5 Strategi och en mycket lyckad varumärksuppdatering i under våren 2022.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *