Breitling öppnar ny butik i Stockholm imorgon

Breitling ny butik i stockholm juni 2022

Lyxklockåterförsäljaren Watches of Switzerland Group öppnar inom kort flera monomärkesbutiker i Europa. Den första butiken som öppnas är en Breitling-butik i Stockholm den 16 juni, som visar upp det breda produktutbudet med tillgängliga klockexperter i butiken.

Detta är samtidigt en viktig milstolpe för Watches of Switzerland eftersom det är starten på den europeiska butiksutbyggnaden. Kunderna kan dra nytta av privata möten i butiken och uppleva det finaste av det som lyxvarumärket har att erbjuda.

Ny Breitling-butik på Biblioteksgatan i Stockholm

Breitlings nya butik finns på Biblioteksgatan 7 i Bibliotekstan i Stockholm. Butiken har totalt 200 kvar och finns intill bland annat Kaplans Auktioner.

Vi är mycket glada över att arbeta med våra varumärkespartners när vi inleder vår expansion till europeiska territorier, med början i vår Breitling Boutique i Stockholm som öppnar i juni 2022. Vi har ett program med projekt som först och främst fokuserar på Norden och Irland, och som kommer att leda till att vi öppnar ytterligare butiker med ett enda varumärke i slutet av 2022. Vi är mycket glada när vi påbörjar denna resa för att öka vår närvaro i Europa, och vi utforskar aktivt andra territorier och möjligheter på marknaden, säger Craig Bolton, Retail Director för Watches of Switzerland Group.

Flera Breitling-butiker på väg

Den europeiska utrullningen kommer att fortsätta med ytterligare Breitling-butiker i Stockholm Mall of Scandinavia och Köpenhamn i september.

Detta följs av öppnandet av den första Omega-butiken någonsin i Köpenhamn, Danmark i september, belägen på Østergade. Omega-butiken kommer att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen för klockor och smycken. För kunderna i Köpenhamn kommer denna butik att representera det bästa av varumärket Omega. Den främjar kompetens och expertis och är den perfekta platsen för kunder som ska välja klocka.

Jag är glad över att ha anslutit mig till Watches of Switzerland Group vid en så spännande tidpunkt för att hjälpa till att navigera nästa fas av verksamheten på de nya marknaderna och visa upp det bästa urvalet av schweiziska lyxklockor för nya kunder, säger Gun Falk, nyligen utnämnd till detaljhandelsdirektör för Europa på Watches of Switzerland Group.

Läs mer: Besök hos Breitling Nordic i Stockholm

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *