British Country Style – en kollektion av klassiska brittiska mönster

Den japanska klädåterförsäljaren UNIQLO har verkligen tagit Sverige med storm sedan man lanserade sin första butik i Stockholm för ett par år sedan. Nya kollektioner i innovativa material och djärvt designspråk kommer i jämn takt.

Nu meddelar UNIQLO att de i mars återigen lanserar en UNIQLO x JW ANDERSON kollektion skapad tillsammans med det ledande London-baserade modevarumärket JW ANDERSON.

Med temat “British Country Style” är vår- och sommarkollektionen från designern Jonathan Anderson den första att innehålla barnkläder. Den nya linjen för samman funktionalitet och detaljer från LifeWear med Jonathans lekfulla tolkning av klassiska brittiska mönster så som gingham-rutor och lappteknik. I en kommentar angående designen säger Jonathan Anderson:

Jag ser fram emot att se den nya kollektionen med UNIQLO i butik. Det känns nytt och fräscht men har fortfarande vår JW Anderson-signatur. Och med tillägget av barnkollektionen finns det verkligen något för ALLA

engelskt herrmode

Den första samarbetskollektionen lanserades inför FW17 och baserades på temat “Brittiskt arv Möter LifeWear – Brittiska Klassiker. Designade för ett liv idag.” Produkterbjudandet kombinerar de innovativa designs som JW Anderson införlivar det i traditionella brittiska kläder tillsammans med UNIQLO’s känsla för passform, material och funktionalitet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *