CareOfCarl x Gloverall: Dufflar och peacoats för hösten 2022

CareOfCarl x Gloverall jackor höst 2022

CareOfCarl, enligt Gentlemannaguiden en av de bästa butikerna för herrkläder online i Sverige, lanserar tre nya herrjackor för hösten 2022 med ikoniska Gloverall.

Först ut är två varianter på Gloveralls klassiska duffel för herrar Monty. Modellen är döpt efter den legendariska fältmarskalk Montgomery. Duffeln är i en klassisk modell i ull som matchas bra av en tjockare polotröja, jeans i selvedge och mörka boots. Dufflarna finns i mossgrönt och klassisk kamel.

Gloverall Monty Casentino Wool Duffle Coat Camel
Gloverall Monty Casentino Wool Duffle Coat Moss

Den tredje jackan är en variant på skepparkavajen – peacoat som den kallas på engelska. Modellen är Gloveralls klassiska variant Churchill i svart men med en lyxig twist med en krage i lammshearling. Jackan passar både med lite mer rustika kläder som ett par stentvättade jeans och arbetarkängar liksom med mer urbana accessoarer som en vit skjorta, kostymbyxor och svarta Chelseaboots.

Gloverall Churchill Reefer Shearling Peacoat Black

CareOfCarl har ett stort sortiment från Gloverall. Det finns både exklusiva varianter av Monty i kashmir-blandning, och andra duffelvarianter, som den mer slimmade modellen Morris.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *