Care of Carl lanserar julkampanjen For Generations to Come – uppmanar till att investera för kommande generation

generations to come care of carl

I snitt lever ett plagg i Sverige endast 2,2 år och används inte mer än sju gånger under den tiden. Detta vill Care of Carl, Nordens ledande onlinebutik för herrkläder i premiumsegmentet, utmana i julkampanjen For Generations to Come genom att lyfta plagg som håller över generationer.  Under en begränsad tid kommer utvalda ordrar kompletteras med en namnetikett och ett sykitt som ger möjligheten att dedicera plagget till nästa generation.

Vi har upprepade gånger uppmanat till ett kvalitetstänk här på Gentlemannaguiden. Det är något som allt fler svenska män också hörsammat och nu är klassiskt och tidlöst herrmode hetare än någonsin. Det slit-och-släng tänk som vi haft inom modebranschen i årtionden håller sakta men säkert på att ändras och nu är hållbarhet en av de största trenderna inom herrmode. Det gäller inte enbart miljöfrågor – vi män satsar nu på kvalitetsplagg som håller länge. I bästa fall i generationer.

Care of Carl uppmanar till kvalitetstänk

generations to come herrkläder

Under årets julhandel uppmanar Care of Carl till att investera i tidlösa gåvor som håller över tid, om de också hanteras med omsorg, genom den digitala kampanjen For Generations to Come som kompletteras med ett fysiskt utskick till kunder. Det är något som även rimmar väl med det utbud man hittar hos webbsidan, med idel kvalitetsmärken från världens främsta märken inom herrmode.

kvalitetsplagg på nätet

Under tiden som leder fram till jul kommer ett begränsat antal sykitt med tillhörande namnetikett skickas ut med utvalda ordrar. På namnetiketten finns plats att fylla i plaggets ägare, men även namnet på den tilltänka arvingen.  

 Ett plagg används i snitt sju gånger under 2,2 år i Europa innan det slängs. Detta vill vi utmana när vi går in i årets starkast handelsmånad. Med For Generations to Come vill vi belysa möjligheten att köpa en gåva som faktiskt kan hålla över generationer, över tid och bortom trender. Att investera i en tidlös klassiker, åt sig själv eller någon annan och göra ett väl genomtänkt val, berättar Rasmus Motten Wernerby, Head of Brand & Communications på Care of Carl.  

kvalitetskläder online

Namnetiketten kan appliceras på insidan av plagget med hjälp av det medföljande sykittet, som sedan även kan användas för att lappa och laga mindre bruksslitage som kan uppkomma under åren. 

– Namnlappen är ett löfte från oss om att plagget ska hålla, och sykittet en påminnelse till kunden om att ge plaggen all kärlek och omsorg det förtjänar under de kommande åren, fortsätter Rasmus Motten Wernerby. 

Ny livsstilsavdelning introducerad

livsstilsavdelning för män

Under hösten har Care of Carl även tagit ett helhetsgrepp om manlig stil och introducerat en livsstilavdelning där de har samlat såväl inredning som butikens senaste tillskott – ett mindre, handplockat urval av hudvård. 

– Livsstilsavdelningen är en naturlig utveckling av butiken och helt i linje med vår vision om att inte bara vara en butik, utan en destination där en kan upptäcka och förädla sin personliga stil. Vårt senast tillskott med hudvård i ett absolut premiumsegment tror vi kommer tas väl emot av våra medvetna kunder, avslutar Rasmus Motten Wernerby. 

livsstilsavdelning herrar

Det är en imponerande samling produkter som finns samlade i Livsstilsavdelningen hos Care of Carl. Med märken som Ralph Lauren Home, Missoni Home, Authentic Models och New Mags finns några av de stiligaste produkterna på marknaden att förgylla hemmet med.

Både Livsstilsavdelningen och kampanjen For Generations to Come finns att utforska på www.careofcarl.se under v.48 och framåt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *