Nu är det rea hos Care of Carl – det bästa inom herrmode

care of carl rea

För alla som söker herrkläder av högsta kvalitet är rean hos Care of Carl en av årets höjdpunkter. Nu har Care of Carl rea startat och som vanligt finns här mängder av fynd. Läs mer här om vad du kan hitta på den Care of Carl realisation 2022 som startade igår.

I det Care of Carl omdöme vi skrev igår gick vi i detalj igenom vad som är så speciellt med herrmodesajten Care of Carl. Efter starten 2010 har Care of Carl gått från klarhet till klarhet och idag är det en av de självklara destinationerna för svenska män som gillar klassiskt och tidlöst herrmode.

Care of Carl rea 2022

care of carl rea 2022
care of carl recension

På den moderea som startade hos Care of Carl igår får du -30% på en mängd olika kvalitetsplagg. Ännu så länge finns det också bra med storlekar tillgängliga på reaplaggen, men det kan ändra snabbt. Därför gäller det att vara ute i början i rean om du vill få tag på det bästa av det bästa.

Bland de märken som finns på rean hittar du flera av världens främsta herrmodemärken. Hit hör bland annat följande:

Lardini
Canali
Brioni
Brunello Cucinelli
Drake’s

Med andra ord finns några av de lyxigaste märkena inom herrmodet representerade på årets Care of Carl rea. Ett perfekt tillfälle att fynda om du någonsin drömt om att äga ett riktigt lyxplagg!

Fynd på årets Care of Carl rea

Då det handlar om att fynda på en rea är en av nyckelfrågorna vilka plagg som kommer att vara mest nödvändiga i garderoben. Det gäller speciellt när det handlar om plagg i de övre prisklasserna. Därför är det en bra idé att satsa på ett mångsidigt plagg som kan användas flera säsonger.

De herrmodeplagg som vi speciellt kan rekommendera att du håller ett öga på under Care of Carls rea 2022 är följande:

  • Västar
  • Chucka Boots
  • Ytterrockar
  • Portföljer
  • Overshirts
  • Byxor med frontveck
  • Sneakers

Dessa plagg och accessoarer kan användas under alla säsonger och är också mycket mångsidiga. Det finns möjlighet att kombinera plaggen med många olika stilar oavsett om du vill klä dig ledigt eller mer formellt.

Färger att satsa på

En annan viktigt sak är att fundera över när du satsar på kvalitetsplagg är färgerna på plaggen. Vi män är ofta rätt tråkiga när det gäller våra färgval. Även om färger som blått och grått är säkra val, så inrymmer herrmodet mängder av andra klassiska färger.

Just nu är jordiga färger, som olika nyanser av grönt och beige väldigt inne. Egentligen är det fel att kalla dessa trendfärger eftersom de alltid varit en viktig del av det klassiska och tidlösa herrmodet. Det handlar bara om dessa färger nu syns tydligare i de herrmodekollektioner som lanseras för 2022.

Bygg upp en tidlös garderob

Ett tips för dig som handlar kläder på rea är att tänka igenom noga vilka plagg du verkligen behöver. Om du vill ha en mångsidig garderob handlar det oftast om att köpa vissa nyckelplagg som kan användas till många olika stilar – oavsett om du vill klä dig stilrent eller ledigt.

Överskjortor eller Overshirts samt yttervästar är exempel på plagg som kan kombineras in i det oändliga. Vi kan också tipsa om den modell av byxor med frontveck och uppslag som du hittar bl.a. hos Filippa K. Det är en kombination mellan dressade och träningsbyxor. I en tid när många jobbar hemma är detta ett väldigt mångsidigt alternativ eftersom de även lämpar sig med en mer uppklädd stil.

Sammanfattning – Varför du skall handla på Care of Carls rea

Det finns alltså många orsaker till varför du bör ta en titt på Carl of Carls realisation 2022. Det är ytterst sällsynt att hitta så många kvalitetsplagg inom herrmode till nedsatta priser samtidigt.

Vi kan också konstatera att rean hos Care of Carl vintern 2022 är bättre än den varit under tidigare år. Nu finns fler storlekar och du hittar också plagg från fler olika kategorier. Det är uppenbart att de satsar ordentligt på denna rea!

care of carl recension
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *