Cavour lanserar byxmodell med hög midja

Nya byxor från norska Cavour

Norska klädhandlaren Cavour har med sitt egna märke gjort sig känd för en välskräddad stil till rimliga priser – ett slags norskt svar på Oscar Jacobson. Cavour säljer även klassiska premiummärken som Edward Green, Crockett & Jones, Valstar och Cesare Attolini.

Perfekt i linje med herrmodet och trenden mot rymligare och mer klassiska silhuetter så lanserar man nu en ny byxmodell, Mod-3, med hög midja. Mod-3 kommer i totalt sex varianter – både som uddabyxor och jeans.

Uddabyxorna är klassiska, med frontveck och side adjusters i midjan. Vår/sommar-versionen är gjorda i Fresco från engelska Hardy Minnis. De kommer i tre varianter av grått, från en sober mörkgrå till en somrigare ljusgrå.

Även jeansen kommer i tre varianter. Samtliga är tillverkade i selvedge denim från Japan, och är sydda i Italien. En variant är vita – eller benvita, av bilderna att döma – och de andra två är i tvättade blå toner, en ljusare och en mörkare. Passformen är som gjord för att matcha med kavaj och loafers för en väldigt elegant avslappnad stil.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *