Nu kommer Cervera Vintage

cervera vintage inredning

I en tid av kortsiktiga perspektiv och slit och släng tror Cervera starkare än någonsin på att alltid välja med kvalitet och hållbarhet i fokus. Idag lanserar Sveriges ledande aktör inom kök och heminredning kärleken till hantverk och design med det nya affärsområdet Cervera Vintage.

Cervera grundades 1987 och är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I Sverige finns 74 fysiska butiker samt onlinebutik. Här finns bland annat kvalitetsmärken som italienska Smeg, Skultuna och Georg Jensen, bara för att nämna några av kvalitetsmärken som finns i utbudet.

Affärsområdet Cervera Vintage

I det nya affärsområdet Cervera Vintage förenas människans strävan efter att vara del av ett hållbart ekonomiskt kretslopp med en längtan efter gediget hantverk och skönhet.

cervera vintage

Kunder över hela Sverige erbjuds nu möjligheten att köpa och sälja högkvalitativa vintageobjekt med sin hemvist i kök och matplats genom Cerveras e-handel.

– Det är en otroligt spännande utmaning att starta upp denna verksamhet som känns helt rätt i tiden. Cervera Vintage erbjuder en värld av tidlösa epoker, klassiska stilikoner, kärlek till färg och form och i sin kontext jämte Cerveras ordinarie sortiment, ett nyskapande uttryck som tilltalar dagens medvetna konsumenter, säger Emma Ohlson, verksamhetschef för Cervera Vintage och tidigare verksamhetschef för Stockholms Auktionsverk Fine Art.

Värdering via Cerveras hemsida

Kunder som är intresserade av att sälja objekt till Cervera Vintage värderar sina produkter via Cerveras hemsida. När värderingen är gjord lämnas produkten in i valfri Cerverabutik över hela landet och kunden får betalt direkt vid inlämningen. Initialt sker försäljningen online samt i Cerveras flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm.

– Lanseringen av Cervera Vintage är en viktig del i vårt arbete med att skruva upp Cerveras erbjudande med nya affärsområden och lösningar. Tack vare vårt rikstäckande butiksnät och vår starka e-handel kan vi verkligen möta våra kunder på deras villkor. Grunden i vår verksamhet är inspiration, kvalitet och kunskap. Genom Cervera Vintage erbjuder vi våra kunder en ny spännande värld av åtråvärda och unika produkter samtidigt som det är ett naturligt nästa steg i vårt hållbarhetsarbete att bidra till en mer cirkulär konsumtion. Om vi kan hjälpa till att bevara klassisk design till nästa generation och hitta nya ägare till historiska objekt och bortglömt hantverk så har vi lyckats, säger Peter Rimbäck, VD Cervera.

Cervera Vintage lanseras över hela Sverige 9 september 2020. 
Säljstart Cervera Vintage 23 september 2020 på www.cervera.se/vintage

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *