HUGO BOSS utser Chris Hemsworth till Global varumärkesambassadör för BOSS

boss chris hemsworth samarbete

Skådespelaren Chris Hemsworth, är den första Hollywood stjärnan att utses till ny global varumärkesambassadör för BOSS. Rollen innebär att han verkar som det internationella ansiktet utåt för BOSS för varumärkets globala modekampanjer 2021 och 2022.

Hemsworth har sedan tidigare samarbetat med HUGO BOSS med parfymen BOSS Bottled scent, sedan 2017. Genom att utöka partnerskapet säkerställer koncernen en konsekvent varumärkesimage för BOSS som sträcker sig över flera produktgrupper.

Jag har varit ett stort BOSS-fan under en lång tid, så jag är väldigt glad att nu få representera varumärkets kollektioner som global ambassadör. Vårt partnerskap har under de senaste åren var helt briljant. Jag är väldigt exalterad över att få möjlighet att arbeta närmare BOSS-teamet,” säger Chris Hemsworth.

Med utnämningen av Chris Hemsworth – en passionerad surfare som illustrerar en välbalanserad livsstil, tar koncernen ytterligare ett steg i att utveckla casualwear för BOSS. Detta kommer även återspeglas i den riktning den nya kampanjen kommer att ta.

Förutom sin karriär som skådespelare är Chris Hemsworth en hängiven miljöaktivist och använder strategiskt sin popularitet för att uppmärksamma klimatförändringar och artskydd. Mer är 45 miljoner följare på Instagram visar att han har blivit en förebild för yngre generationer.

Första kampanjen denna vår

Den första kampanjen med Chris Hemsworth för BOSS börjar våren 2021. Partnerskapet kommer även innebära lanseringen en gemensam kapselkollektion för BOSS med ett hållbarhetsfokus. Med denna kollektion understryker HUGO BOSS sin roll som ett hållbart företag inom textilindustrin.

Vi är stolta över att vi i Chris har säkrat ett samarbete med en världsstjärna som är en perfekt match för vårt varumärke BOSS. Han är exemplifierar perfekt den moderna mannen, självsäker, autentisk och tillgänglig, säger Yves Müller, talesperson i styrelsen för HUGO BOSS AG.

Framgångar som skådespelare

Chris Hemsworth är mest känd från sin roll som Thor i Marvel Cinematic Universe film. Under 2020 medverkade han i ”Extraction”, Netflix största, mest sedda originalfilm någonsin, med nästan 100 miljoner tittare.

I den kommande National Geographic / Net Geo Wild-dokumentären ”Shark Beach” som kommer att släppas i sommar samarbetar Hemsworth med forskare, surfare och miljöaktivister för att utforska hajarnas beteende och livsmiljöer. I ”Thor: Love & Thunder” återvänder han till biografer som Marvel-hjälten 2022.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *