Cocktailbaren MAP Maison från London öppnar i Stockholm

cocktailbaren map maison öppnar i stockholm

I slutet av augusti öppnar den nya cocktailbaren MAP Petite Maison i Stockholm. Bakom satsningen står MAP Maison i London som är en internationell cocktailbar av högsta klass. På den nya baren serveras cocktails och exklusiv sprit med influenser från hela världen. 

Den sofistikerade cocktailbaren MAP Maison öppnade 2015 i London och blev snabbt en succé som uppmärksammats av bland annat Vouge, GQ och Condé Nast. Nu expanderar verksamheten genom cocktailbaren MAP Petite Maison på Vasagatan i Stockholm som öppnar i slutet av augusti. 

Vi ser en tydlig lucka i utbudet av oberoende internationella cocktailbarer i Stockholm som vi nu vill fylla. Vårt mål är att bli ett hem utanför hemmet där miljön och smakerna, men framför allt servicen ger en hemtrevlig känsla. Med baren vill vi skapa en destination för alla som har ett genuint intresse av cocktails och premiumsprit, säger Melissa Frangi som är Global Bar Manager på MAP Petite Maison

Smaker från hela världen

map maison öppnar i stockholm

Dryckesmenyn på nya MAP Petite Maison bygger på smaker från hela världen utifrån både klassiska och experimentella cocktails. Det omfattande spritutbudet har ett extra fokus på whiskey från främst Skottland och Japan. Baren i Stockholm serverar även som i London en lättare meny av utvalda tapas.

Genom ett direktsamarbete med destilleriet i Skottland får exempelvis nya MAP Petite Maison ett av landets bredaste sortiment av whiskeyn The Macallan.

Vidare har baren även tillgång till exklusiva spritsorter som inte finns tillgängliga i Sverige idag. MAP Maison är grundat av Joseph Arowolo och Cecilia Biveson som båda bott i London en längre tid.

Läs mer: Stockholms hemligaste takbar

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *