Dockers® firar Pride med en könsneutral limited edition-kollektion

dockers pride kollektion 2021

I år firar Dockers® idén om att kärlek är bortom binär – och att alla typer av kärlek ska firas oavsett hur de ser ut. Det är därför Dockers® lägger så mycket kärlek i att skapa sina kläder, visa upp deras medarbetare och stötta deras partners, Stonewall Community Foundation.

För att hedra deras pågående partnerskap med Stonewall Community Foundation, är Dockers® engagerade i att stötta sina LGBTQ + -vänner och community före och bortom juni månad. Alla intäkter från denna kollektion kommer att doneras till Stonewall-stiftelsen.

dockers pride collection 2021

Dockers® Pride-kollektion 2021

För fjärde året i rad presenterar Dockers® sin Pride-kollektion, United By Love. Kollektionen består av 5 könsneutrala plagg som kan bäras fritt. För att illustrera vad det innebär att vara United By Love, innehåller Dockers®-kampanjmaterial medlemmar ur deras egen LGBTQ + -community.

Profilerna som står modeller för kollektionen, alla medlemmar eller vänner till Dockers® produktions- och kreativa team, delar sina kärlekshistorier via personliga profiler på både webbsidan och sociala medier, vilket ytterligare belyser hur kärlek flyttar oss bortom binärer och att alla former av kärlek ska firas.

dockers pride collection 2021

Sedan Dockers® startade för 35 år sedan har varumärket alltid delat moderbolagets, Levi Strauss & Co., progressiva och inkluderande värderingar, inklusive att stödja främjandet av LGBTQ+ -rättigheter. LS & Co. var det första företaget att erbjuda förmåner till samkönade par 1992, öppet stöttade legaliseringen av samkönade äktenskap 2007 och var en del av koalitionen som stöttade att välta försvaret av äktenskapslagen 2013. I år prickade LS & Co. in en perfekt 100 på Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index för 18: e året i rad.

dockers pride collection 2021

Dockers® 2021 United By Love Collection innehåller fem könsneutrala plagg: ett linne (299 kr), en t-shirt (299kr), en kortärmad skjorta (699kr), ett par cargo shorts (599kr) och en ryggsäck med dragsko som erbjuds i ett neutralt tonat blommönster med regnbåge och logotyp.

dockers pride collection 2021

Dockers® Pride 2021-kollektionen finns tillgänglig på Dockers.se från och med den 1 juni 2021. För att hedra denna Pride-kollektion kommer Dockers® att donera maximalt €5000 till Stonewall-stiftelsen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *