Dockers® fokuserar på hållbarhet, innovation och stil på sitt 35-årsjubileum

dockers chinos 35 år

Dockers® firar 35 år med att bana väg mot en mer hållbar framtid. Därav deras nya uppdragsbeskrivning, att kombinera passion och syfte i strävan efter fantastiska produkter som inspirerar till en hållbar förändring. Våren 2021 introducerar Dockers® bomullshampa till sin kollektion. I kollektionen märks också snygga vintagedetaljer, som är speciellt intressant för de som gillar klassiskt herrmode.

Dockers® har varit ledande med sina khakibyxor i över 30 år; från gästspel i The Simpsons, Seinfeld och Vänner under 90-talet, till nutida samarbeten med Atelier & Repairs och Karla Welch, har Dockers® alltid varit det självklara varumärket för khakis över hela världen.

snygga chinos herrmode vår sommar 2021

Dockers® våren och sommaren 2021

Dockers® har alltid arbetat för innovation och är orädda för att utvecklas, att pröva igen och återuppfinna för att nå önskat resultat. Från varumärkets “Guide to Casual Business Wear” och invention of Casual Fridays, till dagens detaljer som erbjuder långvarig stil och komfort – är Dockers® alltid redo att ta risker.

dockers herrmode vår sommar 2021

Dockers® hållbarhetsresa är en integrerad del i den riktning som varumärket är på väg mot, och Dockers® kommer fortsätta att ta fram nya miljövänliga material och produktionsmetoder.

Våren 2021 introducerar Dockers® bomullshampa till kollektionen, en innovativ blandning av bomull och hampafiber som odlas med lägre vattenförbrukning, färre bekämpningsmedel, är slitstarkt och upplevs mjukare i jämförelse med vanlig bomull.

dockers mode för män vår sommar 2021

Den unika hampablandningen kommer finnas i både skjortor och den avslappnade chinon. Dockers® är kända för sin innovationsanda och det löpande uppdraget att öka antalet miljövänliga material och produktionsmetoder.

Dockers® vår och sommarkollektion 2021 består av 90% hållbara material vilket gör det enkelt att klä sig både moderiktigt och hållbart.

dockers snygga cargo byxor våren sommaren 2021

Tre fokusprodukter för vår/sommar 2021

Bland de fokusprodukter som finns i vår- och sommarkollektionen hos Dockers® märks snygga stildetaljer som frontveck och hög midja på byxorna Heritage Chino.

byxor med hög midja och frontveck vår sommar 2021

Du hittar också mer slimmade chinos i Cargo-stil med fickor på benen. En byxmodell som är utmärkt att kombinera även med en uppklädd stil om du vill klä dig italienskt.

  • SMART 360 FLEX HERITAGE CHINO – 999 SEK (Water<Less® & Better CottonInitiative®)
  • BOXY SHORT SLEEVE SHIRT – Cotton/Hemp – 699 SEK (Cottonized Hemp)
  • ALPHA TECH CARGO – 999 SEK (Water<Less® & Better Cotton Initiative®)
byxor med snygga stildetaljer vår sommar 2021

Water<Less®-teknologin

Water<Less® är sättet Dockers® tillverkar kläder på, med mycket mindre användning av vatten. Under 2010 lanserade LS&Co. tekniska innovationer vilket minskade behovet av vatten i slutfasen av produktionen.

snygga byxor från dockers vår sommar 2021

Water<less®-tekniken har sparat 3.5 miljarder liter vatten över hela LS&Co. organisationen – och fler kommer det bli. Med lanseringen av SS21 kommer alla Dockers® nederdelar att vara tillverkade med tekniken.

Om Dockers® varumärke

Varumärket Dockers® har varit ledande inom khakibyxor i mer än 30 år. Sedan introduktionen 1986 i San Francisco, California, har den amerikanska klassikern varit kärnan i den avslappnade rörelsen och försett män med kvalitetsprodukter till varje tillfälle.

dockers byxor sverige

Deras omtänksamma innovationer och meningsfulla detaljer har alltid fyllt ett syfte, inte en trend. Idag är Dockers® fortsatt USA:s favoritkhaki och erbjuder ett brett sortiment av kläder och tillbehör utan att kompromissa med kvaliteten – alltid med överlägsen komfort och mångsidig stil.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *