Dockers® hämtar inspiration från sina rötter för tre tidlösa lanseringar

Dockers® grundades i San Fransisco 1986 och blev snabbt ledande inom allt som hade med khaki att göra. De tog avslappnat mode till arbetsplatser och längre än så. Inom herrmodet hösten och vintern 2021 är märket mer aktuellt än någonsin. För höst- och vinterkollektionen 2021 har Dockers® hämtat inspiration från sitt arkiv och tillämpat ny materialteknologi i sina byxor.

Samma intentioner som varumärket startade med är fortfarande desamma – ett casualwear varumärke från Kalifornien som konsekvent erbjudit förtroende och optimism genom sina kläder. Dockers® står för tidlös, modern och konstant relevant stil.

Inspiration från arkivet

Dockers® är ständigt inspirerade av sina rötter. Den här säsongen tar dom inspirationen till en ny nivå genom att ta credit för sin egna avgörande stil från förr och återinför autentisk design på sätt som samtidigt är helt enligt dagens efterfrågan.

The Original Khaki

Dockers® original, och fortfarande bästa byxa – den här byxan är vad som satte Dockers® på kartan. Direkt från arkivet är Original Khakis, söm för söm, en exakt reproduktion av de khakis som Dockers® lanserade med för 35 år sedan, 1986.

Gjord på ekologisk bomull för en mer välmående planet. Mjuk, ren, fri från kemikalier, Dockers® ekologiska bomull sås utan bekämpningsmedel, ogräsmedel och gödningsmedel för att främja renare jord och vatten.

jeans med hög midja och frontveck hösten 2021

Med hög midja och dubbla frontveck är denna byxmodell mer intressant än någonsin modeåret 2021. Intressant är också att det inom denna linje finns jeans med hög midja och frontveck.

The Mobile Pant

bekväma och stiliga herrbyxor hösten 2021

Dockers® har alltid varit innovativa. The Mobile Pant tog dom längs en väg som hjälpt definiera Dockers® under decennier; målmedveten innovation som härstammar ur hur riktiga människor lever sina liv. Mobile Pant säljs för 1099 SEK

Icons

Den här säsongen presenterar Dockers® stolt sina Icons – det största uttrycket av Dockers® varumärkes-DNA och symbol för dess estetik. Dockers® Icons är allt du behöver för vart dagen än tar dig.

Här är priserna på de olika modellerna:

  • Icon Chino – 899 SEK – 1099 SEK
  • Icon Button-Down Shirt – 699 SEK
  • Icon Tee – 299 SEK
  • Icon Crewneck – 699 SEK
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *