Nu är äntligen John Henrics exklusiva dubbelknäppta rockar här!

snygga herrjackor höst vinter 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Dubbelknäppta ytterrockar är ett måste för dig som uppskattar klassiskt herrmode. Trots detta är denna typ av rockar rätt svåra att få tag på just nu. Som tur finns flera snygga modeller av ytterrockar i den kollektion som nu lanserats hos John Henric.

Vi har redan tidigare nämnt dessa stiliga ytterrockar i John Henrics höst- och vinterkollektion och nu är de äntligen här! Det handlar om mjuka och följsamma rockar i ull och kashmirblandning som definitivt är ett av säsongens mest användbara plagg som passar till många olika sammanhang.

Den är tillverkad från italienska material med inslag från polyester, som gör dessa dubbelknäppta rockar till ett slitstarkt och vattenavvisande plagg. Som sig bör har dessa ytterrockar även klassiska detaljer som en båtformad bröstficka och breda spetsiga slag.

snygga dubbelknäppta rockar herr höst vinter 2022

Den dubbelknäppta rocken finns i tre olika färger och mönster. Du hittar den i navy, mörkbrunt och i ett houndstooth-mönstrat utförande i brun nyans.

Navy har alltid varit en klassisk färg inom herrmodet och det gäller inte minst bland ytterrockar med dubbelknäppning. Den kan du kombinera både till en kostym i samma nyans eller tillsammans med jeans och polotröja.

snygga dubbelknäppta rockar herr höst vinter 2022

Även mörkbrunt är en färg som aldrig går ur mode bland ytterrockar. Detta är en neutral färg som gärna kan användas tillsammans med beiga eller vita nyanser. Den passar även tillsammans med navy och gör det till en av de absolut mest mångsidiga färger bland höst- och vinterjackor för män.

snygga dubbelknäppta rockar herr höst vinter 2022

Den hundtandsmönstrade ytterrocken från John Henric är väldigt stilig! Den har en brun grundnyans, vilket gör även denna enkel att kombinera med andra färger.

stiliga ytterrockar för män höst vinter 2022

Samtidigt har John Henrik även blå skepparjacka tillsammans med enkelknäppta ytterrockar i många olika färger. Vi kan speciellt rekommendera den beiga fiskbensmönstrade rocken om du vill ha en mångsidig och stilig rock för många sammanhang denna höst och vinter. Denna ytterrock är stilig att kombinera både med grå finbyxor och mörka blåjeans.

stiliga rockar för herr höst vinter 2022

Även den gröna enkelknäppta ytterrocken är en klassiker som du kan bära många säsonger.

Ta en koll på John Henrics utbud av klassiska rockar som endast säljs online!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *