Ny kollektion med rockar från John Henric

snygga herrjackor höst vinter 2022

Dubbelknäppta ytterrockar är ett måste för dig som uppskattar klassiskt herrmode. Trots detta är denna typ av rockar rätt svåra att få tag på just nu. Som tur finns flera snygga modeller av ytterrockar i den kollektion som nu lanserats hos John Henric.

Vi har redan tidigare nämnt John Henrics höst- och vinterkollektion och nu har plaggen anlänt. Det handlar om mjuka och följsamma rockar i ull och kashmirblandning som definitivt är ett av säsongens mest användbara plagg som passar till många olika sammanhang.

Den är tillverkad från italienska material med inslag från polyester, som gör dessa dubbelknäppta rockar till ett slitstarkt och vattenavvisande plagg. Som sig bör har dessa ytterrockar även klassiska detaljer som en båtformad bröstficka och breda spetsiga slag.

Den dubbelknäppta rocken finns i tre olika färger och mönster. Du hittar den i navy, mörkbrunt och i ett houndstooth-mönstrat utförande i brun nyans.

Navy har alltid varit en klassisk färg inom herrmodet och det gäller inte minst bland ytterrockar med dubbelknäppning. Den kan du kombinera både till en kostym i samma nyans eller tillsammans med jeans och polotröja.

Även mörkbrunt är en färg som aldrig går ur mode bland ytterrockar. Detta är en neutral färg som gärna kan användas tillsammans med beiga eller vita nyanser. Den passar även tillsammans med navy och gör det till en av de absolut mest mångsidiga färger bland höst- och vinterjackor för män.

Den hundtandsmönstrade ytterrocken från John Henric är väldigt stilig! Den har en brun grundnyans, vilket gör även denna enkel att kombinera med andra färger.

Samtidigt har John Henrik även blå skepparjacka tillsammans med enkelknäppta ytterrockar i många olika färger. Vi kan speciellt rekommendera den beiga fiskbensmönstrade rocken om du vill ha en mångsidig och stilig rock för många sammanhang denna höst och vinter. Denna ytterrock är stilig att kombinera både med grå finbyxor och mörka blåjeans.

Även den gröna enkelknäppta ytterrocken är en klassiker som du kan bära många säsonger.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *