Eton och Mondo Duplantis inleder sitt samarbete med att ställa frågan: ”What Does it Take?”

Eton what does it take

Stavhopparen Armand “Mondo” Duplantis och Eton Shirts lanserar det första steget i sitt samarbete genom att utforska självförtroende och prestationer. I första etappen av varumärkeskampanjen “What Does it Take?” delar Mondo Duplantis sin syn på betydelsen av avgörande ögonblick – vad engagemang och prestation egentligen innebär.

Kampanjen berättas genom en kort visuell berättelse i fem kapitel som reflekterar de olika stadierna som leder upp till ett avgörande ögonblick – i Mondos fall, hans stavhopp.

Unikt samarbete för Eton

Samarbetet mellan Mondo och Eton är det första av sin sort i Etons nära 100-åriga historia där stavhopparen blir ett återkommande ansikte i varumärkets globala kommunikation under kommande säsonger. Beslutsamhet, engagemang och viljan att sträva efter nya höjder är gemensamma kärnvärden för Eton och Mondo, och en viktig del av berättelsen.

Att porträttera stegen som leder upp till dem avgörande ögonblicken är ett sätt för mig att dela min attityd. Jag hoppas att det kommer inspirera andra till att förstå vad dem är kapabla till att uppnå, och att det inte bara handlar om själva prestationen, utan hur man tar sig an det, säger Mondo Duplantis.

Fotograferad på Stockholms Olympiastadion

Kampanjen är fotograferad på ikoniska Stockholms Olympiastadion av kända fotografen Elisabeth Toll. Målet är att skapa en visuell värld som porträtterar Mondo på ett inte tidigare sett kontext som kombinerar hans kärlek för mode med stavhoppning, och som illustrerar hans inre reflektioner och tankar.

Vi är väldigt glada över att samarbeta med Mondo för denna och kommande varumärkeskampanjer. Han är inte bara en av världens bästa idrottare, utan han förkroppsligar även den typ av engagemang som vi hoppas kan vara en inspiration både för oss som varumärke och för våra målgrupper, säger Janelle Hallberg, Brand Communications Director på Eton.

Det första steget i samarbetet mellan Eton och Mondo Duplantis lanseras den 30 maj i år och kommer att fortsätta utvecklas i ytterligare kampanjer under hösten. Kampanjen kan följas på Etons sociala kanaler och på Etonshirts.com.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *