Eton introducerar ”Spill Service” i samarbete med Berns Asiatiska

Eton spill service

En olycka händer så lätt, speciellt när man har roligt. För att underlätta för sina gäster, och för att se till att de kan fortsätta njuta av kvällen och känna sig som sina mest välklädda jag lanserar Eton tillsammans med Berns Asiatiska sin Spill Service, en tjänst där man som gäst kan beställa en ny skjorta när olyckan varit framme, direkt från menyn.

Eton fortsätter lansera innovativa produkter och tjänster. Nyligen kom en hybridskjorta ut på marknaden – en skjorta som kombinerar sportklädselprestanda med elegant klädskjorta. Nu lanserar Eton även en ny unik tjänst i samarbete med anrika Berns Asiatiska.

Beställ en skjorta direkt från menyn

För att ge sina gäster den ultimata restaurangupplevelsen, oavsett om det är en lunch, ett möte eller en helkväll, så tar Berns Asiatiska sitt koncept till en ny nivå tillsammans med Eton. Numera finns Etons ikoniska skjorta White Signature Twill att beställa direkt från menyn i restaurangen.

Ibland har man otur. Samarbetet med Berns är en ny typavtjänstsomvitillsammanstillhandahållerBerns gäster. Vi vill ge dem alla förutsättningar för ett trevligt och minnesvärt besök i Berns fantastiska miljö, där man som gäst förtjänar det bästa, både i form av mat och upplevelse, och numera också i stil, säger Sebastian Dollinger, Creative Director på Eton Shirts.

Signature Twill är Etons mest mångsidiga skjorta som passar både dag- och kvällstid. Vävd i dubbeltvinnat garn som är spunnet av extra långfibriga bomulls- fiber, i perfekt passform och med en cutaway krage och enkelmanschetter är Signature Twill, som fulländats av Eton under tre decennier, helt enkelt den perfekta skjortan för en middag på Berns Asiatiska.

Skjortan kostar 1 399 SEK och finns att beställa i färgen vitt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *