Exklusivt herrmode i Sverige – här hittar du herrkläder av hög kvalitet

exklusivt herrmode sverige
Brunello Cucinelli herrmode

Intresset för exklusiva kläder och accessoarer har ökat bland män under de senaste åren. Detta delvis som en motreaktion till det ”snabba mode” som haft en stark tillväxt de senaste årtiondena, med företag som H&M spetsen. Kvalitet är inne igen och det märks också i ett ökat intresse för nätbutiker som erbjuder exklusivt herrmode på nätet.

Här tar vi er igenom allt du behöver veta om vilka sajter som erbjuder exklusivt herrmode online.

Bästa sajter med exklusivt herrmode

exklusivt lyxigt herrmode sverige

Globalt sett är det främst Mr Porter och Farfetch som står i spetsen bland de som erbjuder exklusiva märken för herrar. Även i Sverige finns en aktör som specialiserar sig på högkvalitativa kläder från världens mest anrika varumärken. Care of Carl grundades 2010 är i dagens läge klart störst i Sverige.

Lyxiga italienska herrkläder

Redan år 2014 introducerade Care of Carl den Italienska avdelningen, som ett led i en satsning på dressade och högkvalitativa kläder från Italien. Något som är speciellt intressant till våren och sommaren. Då bland annat med handsydda skjortor från Finamore Napoli, okonstruerade kavajer från Boglioli och byxor i världsklass från Incotex.

Sedermera har antalet varumärken inom den italienska avdelningen utökats och nu hittar du även lyxmärken som Brunello Cucinelli och uppstickare inom byxhantverket som PT01 och Briglia 1949.

Exklusiva engelska herrkläder

herrmode kvalitet online

Hösten 2016 kom även konceptet Best of British med en liknande fast ännu större satsning på kläder och accessoarer från Storbritannien.

Här finns bland annat följande anrika brittiska varumärken:

Även märken som Mackintosh, Smythson, Barbour, Albert Thurston och Sunspel är värda att nämndas. För dig som letar pikétröjor av högsta kvalitet till våren och sommaren är Sunspel speciellt intressanta.

engelskt herrmode online
Cary Grant i ytterrock från Aquascutum.

Märken som Orlebar Brown är ett av de främsta märkena bland badkläder och bland stiliga Lounge Wear är Derek Rose värt ett specialomnämnande. Vi får heller inte glömma märken som Loake 1880 och Crockett & Jones för dig som söker sommarskor av bästa möjliga kvalitet.

Lyxklockor på nätet

lyxklockor sverige

Under 2017 adderade Care of Carl ytterligare en milstolpe till sin historia då klockor tog plats bland tidigare avdelningar utöver kläder och skor. Man blev då den första renodlade online butiken att erbjuda klockor från Sjöö Sandström.

Då det gäller exklusiva klockor online är det dock Uret.se som är bland de mest intressanta herrmodebutikerna online. Här finns samlat alla de mest lyxiga märkena bland herrklockor. Det som gör sajten speciellt intressant är deras Pre-owned avdelning Uret Vintage med begagnade lyxklockor.

Även Klockia.se har sedermera öppnat upp en Pre-owned avdelning där du hittar ett bra utbud av begagnade lyxklockor.

Manlig livsstil online

livsstil avdelning herr online

Vi har kunnat se ett ökat intresse även för inredning hos män de senaste åren. Det har gjort att flertalet herrmodesajter numera även satsar på manliga inredningsprylar. Hit hör bland annat Care of Carl som har en skild avdelning även för detta ändamål.

Hos Mr Porter har vi redan en längre tid hittat en avdelning för manlig livsstil med några av världens mest framstående märken inom området. Det är tydligt att män lägger allt mer pengar på exklusiva märken även inom inredning.

Skönhetsprodukter för män online

lyxparfymer herr online

Vi har länge väntat på att marknaden för skönhetsprodukter skall ta ordentlig fart. Och det har den också gjort. Just nu finns det ett enormt sug efter nischparfymer hos män. Det räcker inte längre att dofta tvål och vatten. Nu är vi män även intresserade av att uttrycka vår personlighet genom att dofta gott.

Gents.se är Sveriges främsta sajt gällande skönhetsprodukter för män. Hos denna sida hittar du världens främsta märken bland herrparfymer och även gällande hudvårt är utbudet riktigt högklassigt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *