Tjänsten restaurangmat finns nu även i Stockholm

färdiglagad restaurangmat hem stockholm 2021

Sedan ett år tillbaka har Mat.se:s kunder i Göteborg kunnat få hem färdiglagad restaurangmat i matkassen. Tjänsten Restaurangmat, där kunder lägger till färdiglagade ready-to-heat-rätter i sina matkassar från restauranger, finns nu tillgänglig på nätet även för kunder i Stockholm.

Mat.se söker ständigt efter nya innovativa lösningar för att underlätta kundernas livspussel. En av dessa lösningar har kommit att bli kylda måltidslösningar från utvalda restaurangpartners. 

Färdiglagad restaurangmat i matkassen – nu även i Stockholm

färdiglagad restaurangmat jul och nyårsmat 2021 stockholm

I november förra året startades Restaurangmat i Göteborg – en unik tjänst på Mat.se där kunder bland annat kunde få kan lägga till färdiglagad restaurangmat från utvalda restaurangpartners i sina matkassar och få hem lyxig restaurangmat till nyåret. Nu har samma tjänst kommit till Stockholm och det innebär alltså att du nu även i Stockholm kan beställa hem restaurangmat till nyåret om du känner att du inte vill stå vid spisen själv.

Under året har det blivit ett uppskattat erbjudande för Mat.se:s kunder, och i november öppnade tjänsten upp även i Stockholm. Det är rätter i måltidskategorierna amerikanskt, italienskt, bengalisk streetfood, vegetariskt och husmansklassiker som erbjuds. Rätterna tillagas initialt av kockar från restaurangerna Urban DeliShanti, Deli Di Luca och Fred’s Food truck.

– Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla bra mat på nätet med hjälp av nya måltidslösningar. Vi är därför otroligt glada att äntligen kunna erbjuda stockholmarna välsmakande rätter från våra fyra första restaurangpartners i Stockholm. Vi söker ständigt efter nya partners som vill delta i Restaurangmat i både Stockholm och Göteborg, och vi ser fram emot att se hur erbjudandet mottages, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

färdiglagad restaurangmat hem till jul och nyår 2021 i stockholm

– Vi är glada och stolta över vårt påbörjade samarbete med Mat.se där vi nu genom Restaurangmatserbjudandet får möjlighet att låta fler ta del av våra rätter på hemmaplan. För oss på Urban Deli är det viktigt att ge våra kunder ett enklare, godare och lyckligare matliv och det här är ett smart sätt att få ta del av restaurangmat hemma, säger Dan Jacobsson, vd på Urban Deli. 

Enkelhet och hållbarhet

Mat.se startade upp 2012 med ambitionen att vara det enkla och hållbara alternativet för människor som vill handla bra mat på nätet. Mat.se är övertygade om att hur vi handlar kan göra stor skillnad i två aspekter som är viktigare än allt annat – enkelhet och hållbarhet. Med det som ledstjärna finns en ständig strävan mot att utveckla erbjudandet för kunden, där Restaurangmat är ett resultat av det.

Andra exempel är Mat.se:s klimatmärkning av cirka 3 000 varor i butiken, en märkning som kan hjälpa kunder att göra mer hållbara val i sin veckohandling, och Nyårsmat, där kunder i Göteborg och Stockholm kunde köpa hem en restauranglagad trerätters nyårsmeny. I våras lanserade Mat.se också en egen rullande food truck som sålde utvalda rätter från restaurangpartners i Göteborg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *