Leverans av lyxig nyårsmat från restauranger

bästa tjänsten för matleverans

Det är ingen tvekan om att pandemin förändrat våra vanor på ett bestående sätt. Det märks inte minst i användning av tjänster på nätet. Många av de som varit ovilliga att använda sig av nättjänster har nu omfamnat trenden. Mathandel är ett typexempel på något som alltmer förflyttats till nätet då vi vill undvika trängseln i matbutikerna.

Det är oerhört bekvämt och praktiskt att klicka hem en matkasse med utvalda produkter istället för att bege sig iväg på mathandel efter jobbet. Även hemleverans av färdiglagad mat från restauranger har ökat. Nu har också en ny tjänst för lyxig nyårsmiddag lanserats i Stockholm och Göteborg. Ett utmärkt sätt att fira nyåret i hemmamiljö nu när det inte är aktuellt att fira den i en lyxig champagnebar.

Hemleverans av lyxig nyårsmiddag

Från och med denna vecka har Mat.se lanserat en ny tillfällig onlinebutik för beställning av lyxig nyårsmiddag. Detta är en förlängning av den nya pilottjänsten Restaurangmat på Mat.se. På hemsidan kan du som kund beställa hem en trerätters nyårsmeny som är framtagen av några av de restaurangpartners i Göteborg som varit delaktiga i pilotprojektet. 

Mat.se:s pilotprojekt Restaurangmat har pågått i fyra veckor. Där kan kunder lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade när de gör sin veckohandling.

Som ett nästa steg i projektet erbjuder nu Mat.se i samarbete med de delaktiga restaurangerna Happy Me, Koks – Lexö kök & bar och Öjersjö Mat & Golf, hemleverans av restauranglagad nyårsmat. 

Efter fyra veckor med pilottestet Restaurangmat kan vi se att det finns en efterfrågan på att få hem färdiglagad restaurangmat hem till dörren hos våra kunder, särskilt i dessa svåra tider. Som en utökning av den framgångsrika tjänsten beslutar vi därför, i samarbete med våra restaurangpartners, att även erbjuda våra kunder hemleverans av en riktigt god restauranglagad nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

bästa tjänst för hemleverans av mat för nyåret 2020

Tillfällig onlinebutik för trerättersmenyer

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem färdiglagade trerättersmenyer som kunder enkelt värmer till när det är dags för nyårsmiddag. Menyerna har tagits fram av de tre restaurangerna och kunderna kan välja bland kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. 

Hittills har Mat.se levererat restaurangmat enbart i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar. Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholmsmarknaden.

Vi är otroligt glada och stolta över vårt pågående samarbete med Mat.se. Tack vare projektet Restaurangmat kan vi nu tillsammans också erbjuda Mat.se:s kunder en riktigt god meny till nyårsafton, säger Oscar Lexö på Koks – Lexö kök & bar.

Förbeställningar kommer att tas emot från och med denna vecka och fram till den 18 december. Den 30 december, dagen innan nyårsafton, kommer nyårsmaten att levereras hem till kunderna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *