Gammaldags romantisk jul hos Newport

gammaldags romantik jul inredning

Julen är en magisk årstid och genom rätt dekoration kan du locka fram julstämningen även i hemmet. Här tar vi fram tips på var du hittar bästa juldekoration detta år.

Newport är en av de absolut bästa nätbutikerna online om du söker vill ha en klassisk och tidlös inredningsstil med internationell känsla. Här hittar du många olika exklusiva märken som Eichholz och Ralph Lauren Home – bara för att nämna några märken. En stilren kollektion som vi kan tipsa om är Mayfair Collection som är designad för att återskapa den magiska upplevelse du hittar på 5-stjärniga lyxhotell som The Ritz i Paris eller Claridge’s Hotel i Londons mest exklusiva stadsdel Mayfair.

Årets julkollektion från Newport

gammaldags julinredning

Med årets julkollektion vill Newport locka fram barnet i oss. Inspirationen kommer från den lekfulla och spektakulära känsla som möter dig i någon av världens mest julpyntade storstäder. Tänk skyltfönstren i New York eller julmarknaderna och den stämningsfulla julgatubelysningen i London. 

Att uppmärksamma årets högtider och traditioner på ett storslaget sätt är en viktig del i Newports koncept. Gärna med ögonbrynshöjande och ombonad dekoration som både ger en tilltalande miljö och spännande samtalsämnen med familj och vänner kring till exempel julbordet. 

gammaldags klassisk julinredning

Julkollektionen kännetecknas av glädjespridande julprydnader med iögonfallande detaljer som skapar en personlig julstämning. Även om traditionella pynt som julkulor, kransar, julstjärnor och ljusstakar finns med i serien har Santa Claus i mångt och mycket fått lämna plats åt rakryggade soldater, sammetsögda hundvalpar, lena isbjörnar, leksakståg och liknande dekorationer.

Pynt som vi ofta ser i de internationellt julpyntade hemmen där högtiden firas med pompa och ståt.

Hepburn collection julinredning

Hepburn Collection – en kollektion i kollektionen – bjuder på en mängd exklusiva julgransdekorationer från anrika Kurt S. Adler. Dekorationer som du även kan se smycka lyxvaruhus som Harrods och Liberty i London och Bergdorf Goodman i New York. Hepburn Collection går i en ljus turkos färgskala som av tradition förknippas med elegans och exklusivitet. Dekorationerna är tillverkade av högkvalitativa material som porslin, glas, högglansigt tyg och pärlor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *