Vintage inredningsprylar för hemmet – Klassiska detaljer för män

snygga mobila barskåp för hemmet

En vanligt förekommande fråga till Gentlemannaguiden är var man hittar alla de klassiska inredningsprylar som vi förevisat genom åren. För den som söker efter manliga inredningsprylar till hemmet kommer här lite inspiration.

Söker du snygg vintage inredning till hemmet? Du är det en bra idé att kolla in de prylar som nyss kommit in till Newports avdelning Vintage Decor. Här hittar du allt från barskåp till modellflygplan i större storlek. Allt för mannen som vill få lite extra inspiration till hemmet.

Klassiska inredningsprylar till hemmet

Det finns mycket du kan göra för att få det mer hemtrevligt under den mörkaste årstiden. Här har vi samlat några av våra favoriter bland inredningsprylar för vintern 2020.

Eleganta barskåp

snyggaste mobila barskåp för hemmet

Här är ett exklusivt barskåp som är enkelt att flytta. Med sin klassiska design som efterliknar en elegant resegarderob är detta en nostalgisk och praktisk detalj för hemmet.

Barskåpet är tillverkat av solid, mässing, läder samt trä. Det har flera lådor, två serveringsbrickor samt ställ för flaskor i både horisontellt och vertikalt läge. Här finns till och med spegel och en utfällbar bordsyta.

Snyggaste schackborden

snygga schackbord online

De som kollat på The Queen’s Gambit på Netflix har säkert fått en del inspiration för schackspel. Om ni söker efter snygga schackspel på nätet har vi här ett utmärkt förslag. Varför inte satsa på ett helt spelbord i klassisk stil med inbyggd schackbräda på bordsytan?

snygga schackbord på nätet

Men det är mer än endast ett spelbord. Det fungerar lika utmärkt som sidobord om så önskar tack vare sina rymliga förvaringslådor. Schackpjäser ingår dock inte. Snygga schackpjäser hittar du bland annat på cdon.se.

Jordglober i vintagestil

gammaldags jordglob

En jordglob i vintage stil hör hemma i varje mans hem. Här hittar du bland annat en elegant jordglob i mindre format och i vackra färger som förmedlar den autentiska känslan. Denna är perfekt att placera på skrivbordet eller i bokskåpet.

Klassiska modellbilar i större format

vintage klassisk modellbil större format

Teknikintresserade entusiaster i början av 1930-talet älskade att tävla med dessa legendariska BB Korn bilar. Bilderna uppnådde otroliga hastigheter vilket inspirerade andra till att förbättra.

Grundaren av BB. Korn Manufacturing Company, Barney Korn har producerat flera bilmodeller som idag räknas som antikvitet och går till enorma belopp på auktioner. Denna modellbil kommer i formatet 24,5 x L: 52,5 x H: 17,5 cm och är en både detaljrik och snygg inredningsdetalj för mannen.

Klassiska modellplan i större format

Här har vi ett modellflygplan som är en rekonstruktion av det legendariska högpresterande enmans planet Spitfire kom ut på marknaden år 1936. Planet blev känt för sitt försvar under slaget om Storbritannien 1940.

Planet var en av det viktigaste stridsflygplanen under andra världskriget. Spitfire var även mycket betydelsefull av piloterna och idag är det en ikon bland entusiaster. Stället till modellflygplanet medföljer.

Handgjorda modellbåtar

modellbåtar på nätet klassiska modeller

Modellbåtar har varit en viktig del av inredningen hos flera framstående män genom historien. Här har du en replika av RMS Titanic gjord av skickliga hantverkare.

klassiska modellbåtar online

Modellbåten har enastående detaljer. Lyxbåten Titanic hade en exklusiv interiör med inspiration från London Ritz hotell, en helt egen nyhetstidning ombord samt musiker. Denna noggrant utformade modellbåten återspeglar fartygets fascinerande yttre skal.

Båten är gjord i trä och metall och har måtten 18 x L: 91,5 x H: 36 cm.

Avslutningsvis – ytterligare inspiration för hemmet

Det finns alltså många snygga och manliga inredningsprylar för vintern 2020. Om du vill ha ytterligare inspiration för hemmet kan vi tipsa om tidigare artiklar i ämnet:

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *