Gants första designsamarbete någonsin har lanserats

gant x diemme samarbete höst 2020

Det är mycket intressant på gång ute i modevärlden. En av de trender inom herrmode som vi ser 2020 är att många märken nu samarbetar över gränserna för att ta fram plagg med nya egenskaper. Det ser vi även i dagens stora lansering när Gant presenterar ditt första designsamarbete någonsin.

Idag presenterar alltså Gant sitt första designsamarbete någonsin. Det är tillsammans med det italienska skovarumärket Diemme som Gant kommer ut med en exklusiv kollektion av limiterade kängor där sofistikerad europeisk stil möter modern och unik design.

Italienska märket Diemme

Drygt en timme norr om Venedig tillverkar det italienska varumärket Diemme skor i en kvalitet som håller livet ut. Med hållbarhet och ursprung som sina kärnvärden ser Diemme till att endast använda material av högsta kvalitet för att producera sina hantverkmannamässiga kängor.

gant och italienska skomärket diemme

Resultatet är en modern och progressiv tolkning av tidlösa klassiker, samma etik som GANT lever efter.

The Roccia Vet i nytolkning

De skomodeller som nu lanserats hämtar inspiration från vandringslederna och är en nytolkning av klassiska The Roccia Vet. Skomodellen passar lika bra på bergstoppen som i stadskärnan.

the Roccia vet på nätet

De är tillverkade i grovt läder med vegetabilisk färgning och gummibeläggning som skyddar mot stenar och lera och vägsalt. Skorna har även en mjuk fodring i kalvskinn.

gant diemme samarbete

Dessa ikoniska skor kommer även med snören i olika färger.

gant diemme samarbete skor

Här är en av färgerna av den läderkänga i den klassiska modellen Roccia Vet från Diemme som nu lanserats i ett exklusivt samarbete mellan Diemme och GANT. Skon är av hög modell vilket ger bra stöd för anklarna samt skapar stabilitet och komfort. Den passar utmärkt till en ledig stil.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *