Grand Hôtel presenterar Champagnesemlan tillsammans med Ruinart

champagnesemla på grand hotel
Foto: Andy Liffner

Imorgon är det bakelsens stora dag, fettisdagen. Men redan idag presenterar Grand Hôtel årets mest exklusiva semla på sin meny – Champagnesemlan. Semlan har tagits fram av Grand Hôtels egna konditor i samarbete med champagnehuset Ruinart och deras ”R” Brut som sedan årsskiftet är hotellets nya huschampagne.

Vi är oerhört stolta över vårt samarbete med Grand Hôtel som harmoniserar väl med Ruinarts tidlösa premiumprofil. Som ett snart 300-årigt champagnehus är det extra spännande att tillsammans med ett snart 150-årigt hotell presentera vår egna version av ett bakverk med ännu äldre anor, säger Jennifer Bonde, Brand Manager på Moët Hennessy.

Den populära champagnen har länge varit en favorit i Grand Hôtels utbud och uppskattas för sin balans, fyllighet och smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel.

Mandel fullkomligen älskar champagne och vice versa. Densiteten av mandeln gifter sig utmärkt med de skummande bubblorna. I vår semla har Ruinarts distinktiva aromer varsamt blandats in i mandelmassan och tillsammans med en lättvispad grädde och guldkantad presentation lyfter vi detta uråldriga bakverk till en ny nivå, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Champagnesemlan serveras i Cadierbaren på Grand Hôtel ända tills söndagen den 10 mars och kostar 55 sek.

exklusiva parfymer för män och kvinnor jul 2017
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *