Grand Hôtels nya doftljus sprider känsla av lyx

Medan vi ändå inne på temat doftljus vill vi passa på att tipsa om en annan nyhet. Grand Hôtel presenterar nu ett eget exklusivt doftljus tillverkat för hand med en doft av Champagne.

Det nya doftljuset är varsamt blandat av naturligt vax med högkvalitativa doftkoncentrat. Grand Hôtels ljus med doft av champagne, rymmer noter av vindruva, nyutsprungen ros, solmogen persika och vit mysk. Doften är speciellt framtagen för att ge en bubblande fräsch och samtidigt gemytlig atmosfär. Kombinationen ger ljuset en underbar doft och fina brinnegenskaper.

– Vi vill kunna erbjuda våra kunder produkter som ger en atmosfär av Grand Hôtel i det egna hemmet. Sedan tidigare finns vårt eget te, en guldtvål och en guldlotion i vårt sortiment – och nu kan vi även addera ett fantastiskt doftljus vilket känns väldigt härligt, berättar Pia Djupmark vd på Grand Hôtel.

Doftljuset finns till försäljning i Grand Hôtels boutique Grand Affections eller på Grand Hôtels hemsida för 595 SEK.

Grand Hotel Lobby

Med sin vackra miljö och sitt fantastiska läge i stadens hjärta har Grand Hôtel varit en hemvist för internationella celebriteter, storslagna fester och hängivna livsnjutare sedan 1874. Den vackra Cadierbaren, Mathias Dahlgrens Guide Michelin-belönade restauranger och den inbjudande Verandan bjuder på storslagen utsikt mot Stockholms slott och ett utbud av mat och dryck i absolut världsklass. Grand Hôtel erbjuder även avkopplande bastubad och svalkande dopp i Nordic Spa & Fitness.

grand affections

I början av fjolåret öppnade Grand Hôtel butiken Grand Affections. Butiken har en central placering i lobbyn på hotellet och erbjuder ett modernt och spännande utbud av kläder och accessoarer från både internationella och inhemska toppdesigners. Grand Hôtels produktlinje med delikatesser och lyxiga spaprodukter finns också i butiken.

Butiken är skapad för att inspirera besökare och berika deras upplevelse på Grand Hôtel. Ambitionen är att erbjuda kunderna det lilla extra i kombination med generösa öppettider, vilket gör det möjligt för både stockholmare och turister att alltid få tag på till exempel en varm tröja eller en sista minuten present. Grand Affections har öppet kl. 7-23, sju dagar i veckan, 365 dagar om året.

I butiken finns ett brett utbud av varumärken och produkter, såsom till exempel kläder, sjalar, skor, väskor, manschettknappar och glaskonst. Bland de lyxigaste produkterna finns en tvål och body lotion, som innehåller flingor av 18k guld.

grand hotel acqua di parma vald

Som vi tidigare skrev om här på bloggen introducerade Grand Hôtel de exklusiva italienska badrumsprodukterna från livsstilsvarumärket Acqua di Parma för drygt en månad sedan. Badrumsprodukterna består av bland annat tvålar, schampon, och duschkrämer. Alla produkter i serien är handgjorda och innehåller den klassiska Colonia-doften av fräsch citrus. Produkterna finns i alla badrum och toaletter på hela hotellet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *