Happy Socks VALENTINE’S DAY COLLECTION

Svenska Happy Socks har ända sedan starten 2008 blivit känt som ett märke som enligt sin vision gör en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designföremål. Nu har det igen blivit dags för en ny kollektion när Happy Socks lanserar sin Valentine’s Day Collection.

De kärleksfulla Heart-strumporna i kollektionen är gjorda av mjuk bomull och finns i både i dam- och herrstorlekar. Varför inte ge bort kärleksstrumpor till någon du bryr dig extra mycket om under Alla hjärtans dag?

En av de manliga modellerna från Happy Socks Valentine’s Day Collection.

Happy Socks har lanserat en hel del intressanta kollektioner i samarbete med kända artister och märken under de senaste åren. Som exempel kan nämnas den limiterade Yellow Submarine-kollektion som lanserades tillsammans med popikonerna The Beatles under 2017.

happy socks och stutterheim sambarbete

I Happy Socks utbud finns numera även annat än strumpor. Ifjol samarbetade man med det svenska lifestyle-varumärket Stutterheim och skapade sin första regnjacka någonsin. Samarbetet kombinerar Stutterheims ikoniska och högkvalitativa regnjacksmodell med Happy Socks prickiga signaturdesign.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *