Hemingsworth x Oscar Jacobson

snyggaste badshorts för män sommar 2022

Nu har kollektionen Hemingsworth x Oscar Jacobson lanserats.

Hemingsworth är ett brittiskt livsstilsvarumärke inom herrmode som ännu så länge är relativt okänt bland svenska män. Designen av kollektionerna sker i London och även tillverkningen är i England.

Även Oscar Jacobson är känt för sin kvalitet, design och sitt skrädderi. Med en historia som sträcker sig ända tillbaka till år 1903 är Oscar Jacobson numera ett livsstilsmärke som erbjuder kläder för en komplett garderob.

Samarbeteskollektionen Hemingsworth x Oscar Jacobson

Tillsammans presenterar båda dessa aktörer nu något helt nytt. Det handlar om badshorts som blandar klassiskt skrädderi från Saville Row med banbrytande tyger och materialdesign.

Det är badshorts som är designade för att kunna bäras hela dagen – oavsett om du är i vattnet, vid poolkanten är vid bardisken. Med andra ord skräddade badshorts som är perfekta för semestern!

Tyget är tillskuret för hand och kommer i en lätt och mjuk bomullsblandning. Badhortsen är konstruerade av ett 29-delat mönster och handsydda i 17 olika stadier. Bland detaljerna märks bland annat Fransk gylf med dragkedja från Italien och Tahitiska pärlemorknappar från Italien.

Det finns även ett inbyggt och justerbart midjebälte framtaget i London med speciellt framtagna klaffar från Tyskland. Om du letar efter sommarens snyggaste badshorts för män 2022 är denna kollektion definitivt ett alternativ!

Alternativen i kollektionen

Här är de tre alternativen du hittar du hittar i kollektionen Hemingsworth x Oscar Jacobson:

Kulbir

Det är sällsynt med dubbla frontveck på badbyxor, men här har du ett alternativ! Badbyxorna Kulbir har även en korsad bältesfästning som gör dem till de mest sofistikerade på marknaden. De är gjorda av ett lätt polyester/bomullstyg med ett lyxigt stretch-meshfoder.

Som elegant finish syns specialgjutna polerade metallspännen. Du hittar även dubbla bakfickor med focklock som försluts med Tahitiska pärlemorknappar. 

Clipper

Dessa badbyxor i det svala sommartyget Seersucker är även det ett stiligt alternativ. De har ett skräddarsytt 6-delat midjebandet har sidospännen och polerade metallspännen, med gylf sin försluts med knäppning av Tahitiska pärlemorknappar samt dragkedja. 

Du hittar även detaljer som vinklade sidfickor med halvfodrad ingång i mesh. Det är perfekt för att släppa igenom vatten och samtidigt hålla dina nycklar säkra. Dessa badbyxor finns även i mörkblå färg.

Läs mer: Snygga badbyxor för män

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *