Behöver du städhjälp? Fördelarna med att anlita städfirma

hemstädning städhjälp stockholm

Regelbunden städning har många fördelar. Det är bevisat att det ökar vårt välbefinnande, bland annat eftersom ett rent hem det bidrar till minskad stress.

Ett rent hem håller håller oss också friska. Vi tar vi död på de bakterier som kan göra oss sjuka. Att städa tar bort damm, kvalster och andra allergener som kan orsaka allergener, astma och förkylningssymptom.

Trots alla dessa fördelar kan det vara tufft att hitta tid och ork för den nödvändiga städningen. Men du behöver faktiskt inte göra allt själv om du inte vill. Det finns städfirmor som erbjuder sina tjänster till bra priser.

Vilken städfirma skall man välja?

Då det handlar om städfirmor finns många alternativ på marknaden. Bland annat gällande hemstädning i Stockholm hittar du många alternativ.

Då du väljer städfirma för hemstädning är det bra att du kollar så att denna har ISO-certifiering. Via denna säkerställer du att städfirman du anlitar jobbar strukturerat för att upprätthålla kvaliteten i sitt arbete.

Det är såklart viktigt att kolla så att städfirman också erbjuder alla de tjänster du söker efter. Det finns städfirmor som erbjuder enstaka städningar i villor, radhus och lägenheter. Det finns även tjänster för kvalitetssäkrad storstädning och underhållsarbete.

RUT-avdraget ordnas genast med skatteverket, så det du ser på fakturan är det reducerade priset. När du söker städfirmor kan vi rekommendera att du anlitar de som erbjuder kvalitetsgaranti samt ansvarsförsäkring för det arbete de utför.

Fördelar med hemstädning

Det finns många fördelar med att ta hjälp med städningen. I Sverige har vi en stark tradition av att allt i hemmet skall skötas på egen hand. Men det finns många som helst skulle undvika det arbete som krävs för att hålla hemmet rent.

Genom ett abonnemang på hemstädning får du regelbundenhet i städningen och kan planera din tid utan att behöva tänka på städning. Professionella städare har alla de verktyg som behövs för att göra effektivt jobb med utmärkt resultat.

Du väljer själv antal städtillfällen och via en städjournal kommer du överens med städfirman hur ofta du vill att hemmet blir städat. Du har även möjligheten att komma överens om vilka rengöringsmedel som används. Numera är det mångasom önskar rengöringsmedel utan kemikalier och det finns såklart möjlighet att komma överens om att använda vid städningen.

Vad kostar hemstädning?

Om du anlitar en städfirma regelbundet kan du få en fast månadskostnad med rabatt på timpriset. Antalet arbetstimmar är i allmänhet beroende på hemmets storlek och hur det är möblerat.

För det mesta börjar man med ett kostnadsfritt möte hos vald städfirma där de kommer hem till dig för att diskutera behoven. Därefter utformas ett prisförslag.

Sammanfattning

Det är viktigt med ordning och reda i hemmet om du vill få en känsla av kontroll i ditt liv. Det handlar inte enbart om att ha snygg inredning i hemmet, det gäller också att hålla alla ytor rena.

Om du inte har tid eller ork att sköta allt själv finns dock hjälp att fås. Alternativet med regelbunden hemstädning är något som alltför få tänker på som ett alternativ trots att det är ett enkelt sätt att hålla hemmet rent.

Vi har alla våra specialkunskaper och känner du att städning inte är din starka sida är städhjälp definitivt att rekommendera.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *