HUGO BOSS öppnar dörrarna till sin nyrenoverade flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i Stockholm

BOSS butik biblioteksstan stockholm
Boss, Biblioteksgatan

Efter en framgångsrik varumärkesuppdateringen i januari 2022 är HUGO BOSS stolta att återöppna den nyrenoverade flaggskeppsbutiken på Biblioteksgatan i Stockholm.

HUGO BOSS är ett av de klädmärken som hållit sig framme allra mest framme under de senaste åren. Det var många klädmärken som drog ner på verksamheten under pandemin. HUGO BOSS satsade på en annan strategi och gasade sig istället genom krisen. De senaste åren har de lanserat flera uppmärksammade samarbeten och i början av året gjorde BOSS även en historisk varumärkesuppdatering.

HUGO BOSS nya flaggskeppsbutik i Stockholm

BOSS flaggskeppsbutik stockholm
Boss, Biblioteksgatan

Sverige är en nyckelmarknad för HUGO BOSS. Det märks bland annat genom att de till skillnad från de flesta andra internationella herrmodemärken nu även erbjuder sin sajt på svenska. En annan storsatsning är nyrenoverade flaggskeppsbutiken som HUGO BOSS nu öppnat upp i Biblioteksstan i Stockholm.

BOSS Store Biblioteksgatan presenterar den nya loggan tillsammans med BOSS ikoniska ränder i kamel, svart och vitt, som genomsyrar den nya butiken i Stockholms ikoniska modedistrikt Biblioteksstan.

boss ny butik stockholm

Varumärkets färgpalett återspeglas i arkitekturen och för samman material av trä, högblanka svarta ytor, samt en vit nyans som skapar en varm och stilren atmosfär.

Hugo Boss nya butik i stockholm biblioteksgatan

Den moderna BOSS-butiken är den första i Norden och erbjuder en inspirerande shoppingupplevelse utbrett över 503 kvadratmeter på två våningar. Butikens panoramafönster och fasad ger en direkt inblick i varumärkets värld.

Moderna och sofistikerade kollektioner

Hugo Boss nya butik biblioteksstan stockholm

BOSS erbjuder sofistikerade och moderna kollektioner för en 24/7-look med fokus på kvalité och design. Sortimentet i BOSS Store Biblioteksgatan omfattar BOSS kollektioner både för herr och dam – från business till smart casual, inklusive underplagg, skor och accessoarer.

En rymlig sittgrupp erbjuder kunderna ett utrymme att i lugn och ro utforska de senaste kollektionerna, samt ett speciellt framtaget bord, med en inbyggd skärm, som ger möjligheten att skapa en personlig look vilket ytterligare berikar kundernas varumärkesupplevelse.

Hugo Boss nyöppnade butik i stockholm

BOSS Store Biblioteksgatan är en ny och unik butiksyta som erbjuder kunden en möjlighet att fördjupa sig i den nya världen av BOSS, och en exklusiv tillgång till produkter och upplevelser.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *