Hur du skriver en lyckad jobbansökan – Här hittar du bästa CV-mallarna!

var hittar du de bästa cv-mallarna på nätet

I dessa utmanande tider är det extra viktigt att kunna urskilja sig på arbetsmarknaden och ha förmågan att skriva jobbansökningar som skiljer sig från mängden. Trots att det kan låta enkelt i teorin är det en riktig utmaning för många. Var kan du då få hjälp om du vill få till riktigt fängslande personliga brev och CV:n?

Vi har redan tidigare varit inne på ämnet här på Gentlemannaguiden då vi hämtade exempel från år 1918 om hur du skriver en lyckad platsansökan. Mycket har dock ändrat sedan dessa tider.

Det är inte endast jobbmarknaden som ser annorlunda ut. Även uttryckssätt och sättet på vilket du skriver en ansökan har ändrat. I dagens läge ses det knappast som en fördel att med vacker handstil eller med skrivmaskin skriva ihop en jobbansökan.

Hur du skriver en bra jobbansökan idag

Vi har väl alla någon gång i livet befunnit oss i en situation där vi förtvivlat sökt efter mallar på hur man på bästa sätt skriver en platsansökan och en CV. Till allas vår besvikelse har sällan de exempel som funnits på nätet motsvarat våra förväntningar.

Inom detta område finns nu en tjänst som kommit att på kort tid få en stor genomslagskraft. Det är CV-Mallen.se som snabbt vuxit till att bli störst på digitala CV:n och personliga brev.

På denna tjänst är det enkelt att fylla i dina uppgifter och det avancerade systemet skapar en proffsig CV åt dig utifrån en cv mall. För att få fram denna typ av CV:n skulle det annars krävas både design och programmeringskunskaper. Därför är det ett väldigt bra verktyg för dig som verkligen vill urskilja dig på arbetsmarknaden!

Många alternativ att välja bland

Det som är speciellt bra med tjänsten är att det finns över 20 olika CV-mallar att välja bland. Det gör att du fortfarande kan göra både din CV och din ansökan personliga.

Här kan du använda din kreativitet för att få fram CV:n som ser professionella och moderna ut. Samtidigt säkerställer de standardiserade mallar att de håller måttet ur jobbsökarperspektiv.

I mallarna kan du enkelt byta färg, typsnitt och layout enligt dina egna önskemål. Du har såklart också möjlighet att skriva din CV i den ordning du själv väljer.

Intelligent verktyg

För den som oroar sig för stavfel finns här också en smart CV byggare som hittar stavfel och ger dig grammatisk hjälp medan du skriver. Tjänsten har också möjligheten att välja bland många olika språk.

I de språkanpassade mallarna kan du skriva ditt CV på svenska, engelska eller vilket annat språk som du önskar. Det gör att du enkelt kan söka jobb vart du önskar i världen.

En bra CV ger dig fler möjligheter på arbetsmarknaden

Ofta underskattar vi värdet av en visuellt tilltalande ansökan. Vi underskattar också det språk vi använder oss av i ansökningar. Vi tror att vår arbetserfarenhet talar sitt tydliga språk och att vi därför inte behöver anstränga oss för att få till snygga och välskrivna platsansökningar och CV:n.

Vi är alla bara människor och det gäller även de som är ansvariga för rekrytering. Det märks om du ansträngt dig när du gjort upp din ansökan. Den som verkligen gjort sitt bästa för att få fram en välskriven och snygg CV kommer att få uppmärksamhet hos företaget eller rekryteringsfirman.

En slarvigt skriven ansökan och CV kommer även att urskilja sig, men på ett negativt sätt. Det utstrålar arrogans och en övertro på den egna förmågan.

En omsorgsfullt gjord CV visar på ödmjukhet och en vilja att lära sig nya saker – två av de absolut viktigaste egenskaperna på arbetsmarknaden just nu!

Ta jobbsökning på allvar

Oavsett vilken ålder du är i lönar det sig alltså att ta jobbsökningen och de dokument som är förknippade med detta på allvar.

Nu finns också hjälp att fås på ett helt annat sätt än vad som varit fallet tidigare. Du behöver inte längre söka i all evighet för att få fram snygga mallar och fundera över hur allt skall ställas upp.

Det är roligt att se att vi äntligen fått mer moderna verktyg till vår hjälp även på detta viktiga område. De smarta verktyg som CV-mallen.se erbjuder är verkligen revolutionerande för alla som snabbt och enkelt vill få till stånd snygga och välskrivna CV:n och personliga brev.

I slutändan är det upp till dig själv att hitta ditt eget drömjobb. Men ibland är det inte fel med lite hjälp på vägen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *