Hur du blir snygg och sommarfräsch – Här är de bästa produkterna!

hur man blir sommarfräsch

Om du vill vara stilig handlar det först och främst om att ta hand om hälsan på rätt sätt. Men det finns också mycket du kan göra genom att klä dig snyggt och ta hand om ditt yttre. Här tar vi fram de bästa produkterna för att ta hand om ditt yttre denna sommar.

Den manliga skönhetsmarknaden har exploderat under de senaste åren. Mängder av nya skönhetsprodukter för män lanseras varje år och intresset är större än någonsin tidigare. Därför är det alltid intressant att hålla sig uppdaterat över utvecklingen gällande dessa produkter. Här tar vi fram våra favoriter:

Saltvattenspray för volym och stadga i håret

Saltvattenspray är en produkter som blivit oerhört populär under sommarhalvåret. Den hjälper dig att se välvårdad ut, samtidigt som du får till en avslappnade look. Det bästa med produkten är att du får stadga i håret med naturlig volym. Precis samma känsla som efter en heldag på stranden!

Återfuktning för att bevara solbrännan

bästa serie bodylotion och parfym herr

Till snygga linneplagg är en klädande solbränna oerhört snyggt. Hur får man då fram en elegant lyster över den bruna kroppen? Det gör du enklare genom att applicera en återfunktande ansiktskräm och bodylotion.

Detta gör också så att du bevarar solbrännan längre. Använd gärna en bodylotion med en doft från samma serie som den parfym du använder om den finns tillgänglig. Tyvärr är återfuktning något som många män slarvar med, men vi har blivit bättre på området.

Under sommaren är huden naturligt mjukare hos de flesta, men genom att använda dig av regelbunden rengöring och återfuktning får du en helt annan lyster. Samtidigt känner du dig också mycket fräschare!

Yuzu EdP från Acqua di Parma är en oerhört bra sommarparfym som också finns som bodylotion. Här blandas topp- och mellannoter av citrus, jasmin och violblad med basnoter av mysk, sandelträ och lakrits.

Bästa sommardofter 2022

Två av sommarens mest spännande herrparfymer är Soleil Brûlant från Tom Ford och Capri från svenska kultmärket 19-69.

Soleil Brûlant kombinerar fräschheten i mandarin och bergamott med djupare basnoter av bärnsten, harts och trä. Noter av vetiver och läder bidrar till den rökiga och extravaganta rökelsen som Tom Ford blivit känd för hos sina exklusiva parfymer.

Capri från 19-69 är en doft som är inspirerad av miljöerna runt Villa Malaparter och den ikoniska filmen Le Mépris från 1963. Denna parfym är också tillverkad i Italien och innehåller toppnoter som apelsin och mandarin samt jasmin. I basen finns spännande noter av iris, ambroxan och vit musk.

Bästa skäggtrimmer

bästa skäggtrimmer 2022

Det är populärt med skäggstubb hos män för tillfället och vissa ser helt enkelt stiligare och manligare ut med lite skägg på ansiktet. För dig aldrig vill vara helt slätrakad behövs en högklassig skäggtrimmer.

Om du vill ha samma typ av skäggtrimmer som frisörsalonger eller barberare använder kan vi rekommendera Moser ChroMini Pro 2. Detta är en skäggtrimmer som är tillverkad för proffs som låter dig forma och trimma ditt skägg och mustasch precis som du önskar.

Alltför många använder samma rakapparat både för huvud och skägg. Detta är dock en dålig idé eftersom ett smalare skärhuvud behövs för skägget då det ger bättre precision.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *