Idag lanseras Old Fashioned – Nytt snus inom konceptet Small Batch

nytt snus juli 2020 old fashioned

I dag presenterar Swedish Match årets hittills största upplaga av Small Batch, Old Fashioned. Som vi tidigare nämnt lanserar Swedish Match varannan månad en upplaga inom konceptet Small Batch.

Inom kollektionen finns smaker som inte ingår i bolagets ordinarie sortiment.

Begränsad upplaga

I vanliga fall är upplagan begränsad till 10 000 dosor per lansering, men för Old Fashioned utökas den till cirka 18 000 dosor.

– Small Batch Old fashioned har en smak av mörk, mustig tobak med tydliga inslag av bourbon, apelsin och cocktail-bitters med nyanser av vanilj och farinsocker. Det är en smakkombination vi känner väl igen från cocktailvärlden, och jag tycker att vi har lyckats bra med denna kombination, säger Fred Skeberg, produktutvecklare på Swedish Match. 

Finns enbart i egna butiker

Small Batch-produkter säljs enbart i Swedish Match egna snusbutiker (Stockholm, Göteborg, Lund, Åre samt i Strömstad) och på www.swedishmatch.se. Small Batch Old Fashioned blir den sextonde produkten som lanseras under detta koncept. 

– Small Batch är vår motsvarighet till ”tillfälligt sortiment” på Systembolaget, begränsade upplagor av smaker och produkter som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Det är ett bra sätt för oss att produktutveckla och kunna vara mer experimentella, säger Robin Rydgren, Brand Manager på Swedish Match. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *