James Bond klär sig i Tom Ford i No Time To Die

James Bond i Tom Ford
James Bond (Daniel Craig) i No Time To Die, en produktion av EON Productions och Metro Goldwyn Mayer Studios. Bild: Nicola Dove © 2020 DANJAQ, LLC AND MGM.

Som vi redan i en tidigare artikel kunnat avslöja är det ett av världens lyxigaste herrmodemärken Tom Ford som återigen får förtroendet att klä upp James Bond i den kommande filmen No Time to Die som har premiär i början av april. Igår bekräftade Tom Ford detta också själva och det innebär att det är fjärde Bond-filmen i rad som de får uppdraget.

Som vanligt är det produktionsbolaget EON Productions som står bakom filmen, med regissör Cary Joji Fukunaga i spetsen. Även denna gång är det Daniel Craig som återfinns i huvudrollen som den legendariska agent 007. Filmen har internationell premiär på biografer runtom i världen i april, med början från Storbritannien den 2:a april.

Tom Ford jobbade i nära samarbete med kläddesignern Suttirat Anne Larlarb för att ta fram skräddarsydda kläder och fritidskläder till filmen. Här ingår smoking, kostymer, skjortor, accessoarer i silke och denimplagg för karaktären James Bond.

James Bond Daniel Craig in Tom Ford in movie No Time to die
James Bond (Daniel Craig) i No Time To Die Bild: Nicola Dove © 2020 DANJAQ, LLC AND MGM.

James Bond i Tom Fords svarta smoking av modellen Atticus med quiltade satinslag och manschetter. Här syns även Tom Fords vita poplinskjorta samt svarta satinfluga ”in action”.

Daniel Craig, James Bond i Tom Ford i filmen No Time to Die
James Bond (Daniel Craig) i No Time To Die från EON Productions och Metro Goldwyn Mayer Studios film Bild: Nicola Dove © 2020 DANJAQ, LLC AND MGM.

Här syns James Bond I Tom Fords i en kostym av modellen O’Connor i grå Prince of Wales Check-mönster och skjorta i det fina poplintyg som man även gjort känt för.

Lashana Lynch i Tom Ford no time to die
Nomi (Lashana Lynch) i No Time To Die Bild: Nicola Dove © 2020 DANJAQ, LLC AND MGM.

Alla plagg från Tom Ford är skräddarsydda I Italien, något som avspeglar sig i plaggens eleganta snitt, exklusiva tyger och handgjorda detaljer. För första gången klär Tom Ford även upp den nya kvinnliga karaktären Nomi, som spelas av Lashana Lynch. Här ingår skräddarsydda kavajer, toppar och accessoarer samt glasögon som alla är gjorda i Italien.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *