Jennifer Lopez och David Gandy är stjärnorna i den nya Dolce&Gabbana Eyewear-kampanjen

dolce & gabbana david gandy

Dolce&Gabbana presenterar den nya DG Eyewear-kampanjen med Jennifer Lopez och David Gandy, fotograferad av fotografduon Mert & Marcus.

Vi har tidigare redogjort för snyggaste solglasögon för våren och sommaren 2022. Här kommer ytterligare inspiration när italienska lyxmärket Dolce & Gabbana förevisar årets kollektion med iögonfallande modeller av solglasögon i sin nya kampanj.

Dessa bilder kombinerar modernitet, tradition och hyllar skönheten, som alltid har varit en del av den italienska elegansen och förförelsen. Detta i kombination med en livfull siciliansk ikonografi är grundläggande värden för Dolce&Gabbana.

Två ikoniska stjärnor frontar kampanjen

dolce & gabbana jennifer lopez david gandy

De två mycket speciella stjärnorna förkroppsligar perfekt Dolce&Gabbanas värld, fångad i fotografier som korsar tidens gränser för att universellt uttrycka en omisskännlig stil.

Kampanjen pryds av popstjärnan och skådespelerskan Jennifer Lopez med sin kraftfulla personlighet och unika konstnärliga språk. Vid hennes sida står David Gandy, den brittiska modellen som är känd över hela världen som ett av Dolce&Gabbanas ikoniska ansikten, och han tolkar varumärkets elegans och stil.

dolce & gabbana david gandy

Kampanjen är fotograferad av den Londonbaserade duon Mert Alas och Marcus Piggott, som har fotograferat några av vår tids viktigaste kändisar, fångat deras sofistikerade anda och omdefinierat modefotografins språk.

dolce & gabbana david gandy

Den intensiva, kraftfulla och ikoniska karaktären hos de nya modellerna i Dolce&Gabbana Eyewear Collection framträder i dessa slående bilder: inte bara accessoarer, utan sanna uttalanden om bärarens unika personlighet.

dolce & gabbana jennifer lopez & david gandy
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *