Klassiska Eton-skjortor för hösten: Eton x Armand Duplantis

Armand Duplantis i Etons skjortor

Idag presenterar Eton sin höstkampanj med klassiska skjortor, tröjor och yttervästar med titeln ”Moments make the man”. Kampanjen görs i samarbete med Armand ”Mondo” Duplantis som Eton också samarbetat med i tidigare kollektioner.

Eton vill med lampanjen hylla de ögonblick i en mans liv som definierar honom. I fallet Duplantis finns det ju redan ovanligt många. Om någon missat det är Armand Duplantis det amerikansk-svenska underbarnet som just nu inte bara är regerande olympisk mästare, världsmästare och europeisk mästare i stavhopp, utan som också satt flera världsrekord. Kopplingen till Sverige kommer från mamma Helena, och numera också flickvännen Desiré Inglander som skymtar förbi i Etons kampanj.

Twill, oxford och kashmir – skjortorna från kampanjen

Eton lyfter fram många av sina mest klassiska skjortor. I centrum står den vita skjortan i Royal Oxford med button down-krage som syns i bilderna ovan. Skjortan är en klassiker i garderoben som passar året runt. På hösten passar den perfekt såväl till kostym och slips som till en lite grövre tröja.

En annan tidlös kvalitet som syns är Etons skjortor i Signature Twill. Signature Twill är Etons klassiskt dubbeltvinnade garn, twill, som man tillverkar med extra långfibrig bomull och ger en strykfri finish. Skjortorna är tidlösa klassiker med cutaway-krage som fungerar perfekt till kostym.

I filmen visar Eton också mer säsongsbetonade plagg som en mellanblå denimskjorta och Etons ytterväst i borstad twill med en blandning av ull och kashmir. För mer inspiration till hösten, missa inte vår guide om det snyggaste modet för män.

Espressobryggaren Rocket Espresso Giotto Evoluzione R gör också ett gästspel i Mondos kök. Det är en klassisk maskin från ett av italiens mest kända varumärken inom espressomaskiner kända för hög kvalitet och elegant design. Dessa maskiner från Rocket Espresso hittar man bl.a. hos inredningsbutiken Nordiska Magasinet.

Låna plagg från Eton

Som en förlängning av ”Moments Make the Man” erbjuder Eton också några av sina plagg till låns, utan kostnad. Den uthyrningsbara kollektionen består av utvalda plagg från kampanjen där varje person kan låna upp till två plagg.

Man får hyra plaggen i 72 timmar, och vid retur uppmanas kunden att dela med sig av ett ögonblick de upplevde medan de bar Eton under hashtaggen #MomentsDefineYou. Erbjudandet är gratis, mot en deposition. ”Define your Moment” är endast tillgängligt under en begränsad period, från den 19 oktober till och med den 6 november och tyvärr bara hos utvalda butiker i Stockholm, New York, och London

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *