Specialauktion på Kaplans – Rolex Datejust 75 år

rolex datejust 75 år

Nu är det igen snart dags för en efterlängtad temaauktion på det anrika auktionshuset Kaplans. Lördagen den 21 mars håller nämligen Kaplans säsongens första specialauktion

Ända sedan Datejust introducerades år 1945 har modellen uppskattats för sin stilsäkra känsla, funktion och precision. Den har varierats oändligt genom åren när det gäller urtavlor, material och länkar men har aldrig tappat sin eleganta design.

Auktionen är en hyllning till Rolex Datejust som fyller 75 i år. Datejust är en spännande modell som fångar ny publik hela tiden eftersom Rolex kontinuerligt uppdaterar utgåvorna, utan att någonsin tumma på kvaliteten. Den hör absolut till en av klockmärkets mest välkända och eftersökta modeller. Man kan säga att Rolex verkligen har stuckit ut på de senaste klockauktionerna och märket sätter ständigt sätter nya rekord. Det är superkul att erbjuda publiken den här specialauktionen, berättar Georgios Batselas, chef för Kaplans Klockvärdering.

Till auktionen den 21 mars söker Kaplans nu både herrur och damur av modellen Datejust. Både nyare klockor och äldre modeller är lika intressanta i detta fall. Du hittar Kaplans Auktioner på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Inlämning pågår fram till den 6 mars. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *