Nu finns ny smak av Kopparbergs premiumgin – Passionfruit & Orange

nya Kopparbergs gin juni 2020

Som vanligt bjuder vi på spännande drinknyheter till veckoslutet. Kopparberg Gin gjorde stor succé när den lanserades i Storbritannien ifjol. Likaså dess första lansering i Sverige tidigare i vår. Lagom till den svenska sommaren släpper Kopparbergs Bryggeri nu uppföljaren på den svenska marknaden.

Kopparberg Gin Passionfruit & Orange är en premiumdryck med uppfriskande toner av exotisk passionsfrukt och bitter apelsinzest. En dryck speciellt utformad för att passa till sommarens festligheter.

ny kopparbergs gin juni 2020

Stor succé i Storbritannien

Kopparberg Gin har under det senaste året haft stora framgångar. Drycken lanserades i Storbritannien i fjol och blev genast årets mest framgångsrika dryckeslansering enligt KANTAR Top NPD (new product development).

Tack vare de försäljningsframgångar som Kopparberg Gin Strawberry & Lime haft under våren har drycken också tagit sin in på hyllan i 73 av Systembolagets butiker. Detta är också anledningen till att Kopparbergs Bryggeri nu väljer att lansera nya smaken Kopparberg Gin Passionfruit & Orange också i Sverige.

Smaken i nya Kopparberg Gin Passionfruit & Orange

Smaken av exotisk passionsfrukt balanserad med bitter apelsinzest gör den till ett uppfriskande och fruktigt tillskott på ginhyllan.

Den somriga drycken är både vegansk och glutenfri, serveras bäst över is och en skiva apelsin tillsammans med tonic eller lemonad.

ny kopparbergs gin 2020

Kopparberg Premium Gin Passionfruit & Orange har en alkoholhalt på 37,5 och finns nu i Systembolagets beställningssortiment med nummer 81760.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *