Leather Week hos Gents – Handla läder och få generösa gåvor!

läderparfym

Denna vecka är det Leather Week hos Gents. Om du letar efter exklusiva läderprodukter i form av necessärer eller parfymer är det nu ett utmärkt tillfälle att fynda! Läs mer om kampanjen här nedan!

Vi har tidigare listat de bästa läderparfymerna på marknaden. Läder är en underbar doftnot som är perfekt att använda sig av till den kallare årstiden eftersom den framträder tydligt i förhållande till andra ingredienser. Det är vanligt att kombinera oudnoter med läder för att få fram exklusiva parfymer.

Lädervecka hos Gents

Under Gents Leather Week får du 15% på alla läderprodukter med koden LADERVECKA. Du får också exklusiva gåvor med ditt köp enligt nedan. Observera att 15% inte gäller på parfymerna.

Handlar läderprodukter för över…

Satsa på en läderparfym till vintern

Läder är en maskulin doftnot som ger en oerhört angenäm doftupplevelse. Det finns numera många alternativ bland renodlade läderdofter. Bland annat Acqua di Parmas har en renodlad läderdoft i form av Leather EdP sin Ingredients Collection – en doftserie där doften har byggts upp runt enbart en huvudingrediens.

Men som nämnt finns det också många bra alternativ där olika doftnoter kombinerats med lädernoter. En av dessa är Russian Leather från Molton Brown. De senaste åren har det kommit ut många alternativ bland nischdofter där man använt läder som huvudingrediens. Ett bra tips för dig som vill hitta det bästa alternativet för just dig är att testa dig fram med så kallade Samples. Speciellt om du har siktet inställt på mer exklusiva och dyra parfymer är detta att rekommendera.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *