Levi’s® lanserar kollektion inspirerad av färska råvaror

levi's fresh kollektion

Levi’s® jeans är ett av de mest kända klädesplaggen i världen och har haft lojala användare över generationer. Levi’s® fortsätter utveckla sin varumärkesportfölj med en pionjär- och innovationsanda som saknar motstycke i klädindustrin. Det visar man genom ytterligare en nyhet som nu lanseras – kollektionen Levi’s® Fresh.

Levi’s® är världens mest anrika märke bland jeans och för dig som söker snygga herrjeans 2022 är deras klassiska modell 501 en av de mest moderiktiga på marknaden. Hittills under 2022 har Levi’s® kommit ut med många intressanta nyheter. Bland annat nämnda modell 501 i ekologisk bomull. Nu kommer alltså ytterligare en intressant nyhet.

Kollektionen Levi’s® Fresh

Redan på 1970-talet lanserade Levi’s® en kollektion vid namn Fresh Produce, inspirerad av, ja, färska råvaror. Eftersom vi alla älskar färsk frukt och grönsaker, tänkte Levi’s® att det kanske inte är en dum idé att återlansera kollektionen men med en fräsch (pun intended) spin på den.

Levi’s® Fresh vår/sommar 2022 är en härlig kollektion av färgglada favoriter med nyanser utvunna från naturliga källor, bland annat växter och frukt.

Vanligtvis innebär naturbaserade färger mer jordnära toner, men med Levi’s® Fresh har man applicerat nya metoder vid färgning som möjliggör dessa pigga och friska toner av peach, lavendel, rosa och gult. Allt i en mix av både garn och färgat tyg.

Fresh är designad för att bäras i en monokrom look från topp till tå eller mixas och matchas. Kollektionen består av 551Z Straight Crop jeans och en Type II Trucker jacka i alla fyra färger.

Även en mjuk oversize anorak med känguruficka, ett par plisserade Levi’s® XX Chino shorts i twill, ett par Utility High Loose shorts, en Chore Coat en vadlång denimklänning och ett gäng Red Tab Vintage tishor.

För att förfina denna “head-to-toe”-look har vi även inkluderat huvudbonader i form av bucket hats och en stickad beanie. För att också särskilja och definiera det lekfulla samt 70-talets Fresh Produce-kollektion har Levi’s® gett hela Fresh egna tabs med olika frukter och grönsaker på.

Vi är glada över att kunna presentera vår Levi’s® Fresh-kollektion, en livlig blandning av supermjuka t-shirtar, fleece och denim tillverkade med naturliga färgämnen och vattenbesparande tekniker. Med inspiration från våra arkiv har vi gett varje plagg en ungdomlig energi som vi lånat från den ursprungliga Levi’s® Fresh Produce-serien från 70-talet. Det är en rolig, växt- och mineralbaserad, planetvänlig kollektion som är rotad i det väsentliga och oändligt åtråvärd, säger Karyn Hillman, Chief Product Officer på Levi’s Strauss & Co.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *